Çözüldü✓ W65 mi Mad68 He V2 mi

Doğrudur hocam tam bir bilgim yok o konuda. Mad68 v2 yi aldım bakalım umarım bi sıkıntı yaşamam.

Güzel klavye hocam düz MAD68'in RGB sorunu giderilmiş ve biraz daha optimize edilmiş hali hayırlı olsun.

Doğrudur hocam tam bir bilgim yok o konuda. Mad68 v2 yi aldım bakalım umarım bi sıkıntı yaşamam.
MAD68 bende alacaktım araştırdım kronik sorunları var switchleri bozuluyor veya basmıyor gibi problem yaşayan çok olmuştu birde wraith'in teknik desteği biraz zayıf ve sıkıntılı marka olarak gittim aula aldım pişman değilim.

Güzel klavye hocam düz MAD68'in RGB sorunu giderilmiş ve biraz daha optimize edilmiş hali hayırlı olsun.
Sağolasın hocam
MAD68 bende alacaktım araştırdım kronik sorunları var switchleri bozuluyor veya basmıyor gibi problem yaşayan çok olmuştu birde wraith'in teknik desteği biraz zayıf ve sıkıntılı marka olarak gittim aula aldım pişman değilim.
V2 için mi diyorsun yoksa ilk versiyonu için mi hocam

Büyük ihtimal v1 için diyor. Bendede v1 versiyonu var driverde bile ışığı %60 altında kullanın yazıyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

marka olarak daha oturmuş v2 sürümünde iç bileşenleri değişti dual led sürümünü alırsan karbonfiber keycaps ile geliyor. scanrate değeri çok iyi. ilk sürümdeki ışık sorunu falan düzeltildi.
3.5 bütçe var. Bu iki model çok öneriliyor.Dual Mad68 & GameRaidr K1 he arasından hangisi alınır?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,949
Üyeler
204,024
Son üye
yiğit üstün 06
Geri