Numaram Kullanılıyor Başıma Bela Olur Mu?

Reaksiyon skoru
42
2 gün önce UNSMS diye bir yerden TikTok doğrulama kodu geldi çok önemsemedim bugün GETİRFİNANS diye bir yerden müşteri olmak için doğrulma kodu geldi sorun olur mu ne yapmalıyım?

2 gün önce UNSMS diye bir yerden TikTok doğrulama kodu geldi çok önemsemedim bugün GETİRFİNANS diye bir yerden müşteri olmak için doğrulma kodu geldi sorun olur mu ne yapmalıyım?
olmaz, sadece üye olurken tel no kısmına seninkini yazmışlar öylesine e sende onay vermiyosun sıkıntı yok

Zamanında banada olmustu birsey olmaz diye düşünüyorum. Çünkü herkes birisinin numarasina erisebiliyor otobanda tuvalet kapısına yazmadiklari sürece sorun olmaz

Muhtemelen bir şey olmaz ama yinede polise gidip uyarmalarını isteyebilirsin. 1 değil 2 sefer olmuş, daha da olabilir.

Bana bir defa adını hatırlayamadığım bir yerden bir defa da Çin'den mesaj geldi böyle. Onay kodu girilemediği için sorun olmaz. Ayrıca bu numaran kullanılıyor anlamına gelmiyor. Dalgınlıkla yanlış tuşlandığı için mesaj sana gelebilir ya da sivri zekalının biri kendi numarasını vermek yerine sallama başka bir numara vermiştir.

Geri