Yurt Dışından Sorunsuz Ürün Geçirmek İçin Sınır

Yav neyi aldın neyi neyi Allah aşkına ya. ha bi tek şu olabilir 7 ocakta mı ne yürürlüğe girdi fakat süre verdiler 26 ocağa kadar mı bi müddet süre verdiler acele edin vs diye

O tarihten sonra yurtdışından ne aldında gümrüğe takılmadan evine geldi arkadaşım sipariş detaylarını göstersene.

Ben açıkça söylüyorum Şubattan itibaren kim ne almaya cesaret etmişse malı gümrüğe takıldı

Şuan Hazirana doğru geliyoruz;

Şubatta alan gg
martta alan gg
Nisanda alan gg
Mayısta alanda gg

2-3 aydır şuan her kim yurtdışından sipariş vermişse ürünü gümrüğe takıldı olay bitti hocam
Ne saçmalıyorsun? Sordum sana gümrükte kalan bir alışverişin oldu mu? Cevap yok. Vik vik vik var

Ne saçmalıyorsun? Sordum sana gümrükte kalan bir alışverişin oldu mu? Cevap yok. Vik vik vik var

Kardeş siparişin ekran görüntüsü atarsın bu mesele biter

Yurtdışı alışveriş BİTTİ BİTTİ BİTTİ

“Vik vik” kadar şeyi kanıtlayamıyorsun. Ne saçma sapan şeysiniz akpli misiniz nesiniz ocak sonu itibariyle bitti diyoruz anlamıyorsun

30 euro sınırı kalktı ne geldi? 20 euro mu 10 euro mu?

Hiçbir sınır gelmedi bitti yurtdışı alışveriş

Temu biraz daha satış yapsa devlet yıkılıyordu. Neyse ki yerinde müdahale ile ayakta kaldık.

Bu palavracıların bilmedikleri her konuda illâ haklı çıkma çabaları da çok gıcık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

At ekra
Kardeş siparişin ekran görüntüsü atarsın bu mesele biter

Yurtdışı alışveriş BİTTİ BİTTİ BİTTİ

“Vik vik” kadar şeyi kanıtlayamıyorsun. Ne saçma sapan şeysiniz akpli misiniz nesiniz ocak sonu itibariyle bitti diyoruz anlamıyorsun

30 euro sınırı kalktı ne geldi? 20 euro mu 10 euro mu?

Hiçbir sınır gelmedi bitti yurtdışı alışveriş
At ekran görüntünü görelim.

Bu palavracıların bilmedikleri her konuda illâ haklı çıkma çabaları da çok gıcık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

At ekra

At ekran görüntünü görelim.

Ben senden ekran görüntüsü istiyorum ben bennn alooo. Diyosun ya gümrüğe neden takılsın ürünler yok Türkiyeye gönderiyorsa sıkıntı yok diye. Ben 30 euro sınırı kalktıktan sonra neden yurtdışından neden sipariş vereyim enayi misin? Sokağa atacak param yok benim

Ya youtube’a “30 euro kalktı” diye aratma yapsan bile bi tomar video çıkıyor

LİNK

2026 yılı Ocak ayı itibariyle yurtdışından ne getirirseniz getirin ve bedeli ne olursa olsun (ücretsiz bile olsa), gümrük yaptırmak zorundasınız. Eğer gidip kendiniz alıp dönmediyseniz, bir kargo firması ile gelmişse, gümrük müşaviri ile beyanname açtırmadan, tüm vergilerini ödemeden, eğer özel izin, TSE denetimi gibi gereksinimleri varsa bu prosedürlerden de geçmeden ürününüzü alamazsınız. Ya geri gönderilir ya da tasfiye edilir (yok edilir ya da açık artırma ile satılır). 1 USD'lik bir toplu iğne getirdiğinizi varsayalım. Yaklaşık 200-300 USD masrafınız olur (her şey dahil). Daha detaylı bilgi isterseniz sorun, seve seve bilgi vereyim. Benim işim bu çünkü. Sevgiler.

2026 yılı Ocak ayı itibariyle yurtdışından ne getirirseniz getirin ve bedeli ne olursa olsun (ücretsiz bile olsa), gümrük yaptırmak zorundasınız. Eğer gidip kendiniz alıp dönmediyseniz, bir kargo firması ile gelmişse, gümrük müşaviri ile beyanname açtırmadan, tüm vergilerini ödemeden, eğer özel izin, TSE denetimi gibi gereksinimleri varsa bu prosedürlerden de geçmeden ürününüzü alamazsınız. Ya geri gönderilir ya da tasfiye edilir (yok edilir ya da açık artırma ile satılır). 1 USD'lik bir toplu iğne getirdiğinizi varsayalım. Yaklaşık 200-300 USD masrafınız olur (her şey dahil). Daha detaylı bilgi isterseniz sorun, seve seve bilgi vereyim. Benim işim bu çünkü. Sevgiler.

Gelde bunu şu yukarıdaki iqsu şüpheli numuneye anlat hocam. Söylüyoruz işte

Gelde bunu şu yukarıdaki iqsu şüpheli numuneye anlat hocam. Söylüyoruz işte
Ahah sıkma canını. "Numune" ithalatı da çok masraflı artık. Eskiden olsa dışardan kendi "numune"lerimizi getirirdik. İçeridekilerde idare edeceğiz artık.

Geri