🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d - RX 9070 XT - Kaliteli Parçalar 123.730 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

98473 tl tuttu. Sizce uygun mu nasıldır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her parça iyi gibi ama psu ve soğutucu bir tık soru işareti. Soğutucu soğutur bence ama 7500f i. Onun haricinde psu nasıldır bilmiyorum ama çok sorun olmaz gibi. Alacak varsa sistemi benim dizilim gibi alırsa daha iyi olur. Anakart b850m k yapılabilir. Onun haricinde bir sıkıntı görmüyorum.

2k monitör çekin fps farkı yürüyünce belli olmaz :D

İleride 9700x veya 7800x3d ye yükseltirsiniz

Ekler

• 1000031916.webp
    1000031916.webp
    89.9 KB · Hit: 94
D*ng*lakmısın oğlum sen? Sistem piyasasının hali iyi değil, iş için alınmayacaksa, yani ihtiyaç yoksa bu sistem alınmamalı ki en azından bir boykot yapın.

G*rizekali maymun, ben sana bu fiyata 5080'li sistem mi çıkıyor dedim? Bu fiyata bir kaç ay önce RTX 5080 sistem alabiliyorken, normalleştirmemek ve kart gücünden ötürü bu sistemin alınmamasını belirttim. Hatta sadece bu sistem değil genel anlamda F/P olmadığı sürece hiçbir sistem gerçekten ihtiyaç yoksa alınmamalı. Bunun Nvidia fanboyluğu ile alakası ne oluyor maymun? çok merak ediyorum, açıklasana bana.😀
Bilader sen sıkıntılı mısın? İnsanlar senden müsade mi isteyecek "ihtiyaç dışı" bilgisayar alırken? Sen hayallerde yaşamaya devam et bu paraya 5080'li sistem yok hiçbir zaman da olmayacak.

Ekran kartını değiştirmeyi unutmuşum. Şimdi 94.700 ediyor galiba.

Ekler

• 1000031918.webp
    1000031918.webp
    91.3 KB · Hit: 81
bu hangi site arkadaşlar ekran görüntüsünden anlayamadım

Kule tipi soğutucu tat kaçırdı

amd ekran kartı mı bir daha tövbe.

5070 var 5k 39" oled monitör aldım 2 gün önce DLSS ile kalite modunda 5120x2160p'de 100-125 fps arası Requiem falan oynuyorum, amd ekran kartı mı bir daha tövbe.
5070 alıp 5k monitör almak = yapay piksellerle görntü kalitesini çamur etmek

9070 in bile rakibi olmayan kart neden downgrade yapıyorsunuz? bu hali kat kat daha iyi.
Sadece oyun için değil yapay zeka içinde alıyorum amd gpu yapay zekada çöptür. Kas gücü benim için önemsiz oyunda dlss açsam zaten daha fazla fps alırım.

5070 alıp 5k monitör almak = yapay piksellerle görntü kalitesini çamur etmek
5070i alalı 1 sene oldu monitörü daaha alalı 4 gün oldu :) yapay vs yapacak bir şey yok, 5090 la bile özellikleri açmadan Requiem'i 40 fps'de oynuyosun 4k da. Artık kas gücü mü kaldı bütün ekran kartları yapay zekayla işi götürüyor.

Geri