Antidepresan İnsanı Salaklaştırır mı

Kurtbeyss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
218
Henüz ne birisiyle görüştüm, ne de bir reçetem var. bazı sebeplerden ötürü kullanmak istiyorum, kullanmam gerektiğini düşünüyorum. Duruma bağlı olarak psikiyatristler ile görüşme yapmayı düşünüyorum. Fakat çevremde kullanan kişiler antidepresanın insanı gerçekten salaklaştırdığını söylüyorlar yani o yüzden çokta emin olamıyorum, hala öğrenciyim, stajım var, ilacın bunları etkilemesinden korkuyorum.

evet, git bir spora falan yazıl antidepresanla olacak iş değil.
spor da yapıcam zaten fakat daha şu okul staj kendime ayrılan zaman üçlüsünü bi oturtamadım hala... onları oturtunca tekrardan başlamayı düşünüyorum ama yani mental açıdan çokta etki verir mi emin değilim...

Evet. Kafan sürekli güzel gibi oluyor (görüntü olarak değil) ve günlük hayatta yaşadığın çoğu şeye tepkisiz kalıyorsun. Yani üstteki arkadaşın dediği gibi kötüysen kötü hissetmeyi bırakmanın yanında bir de iyiysen iyi hissetmeyi bırakıp düz duvara bakan kediye dönüşüyorsun.

spor da yapıcam zaten fakat daha şu okul staj kendime ayrılan zaman üçlüsünü bi oturtamadım hala... onları oturtunca tekrardan başlamayı düşünüyorum ama yani mental açıdan çokta etki verir mi emin değilim...
Antidepresan spor hayatını bitirir başlamadan

antidepreson boş iş . ve insanı ruhsuzlaştırıyor .

Once doktora gidiyorsun doktor duruma gore veriyor. Bence recetesiz kullanma.

Henüz ne birisiyle görüştüm, ne de bir reçetem var. bazı sebeplerden ötürü kullanmak istiyorum, kullanmam gerektiğini düşünüyorum. Duruma bağlı olarak psikiyatristler ile görüşme yapmayı düşünüyorum. Fakat çevremde kullanan kişiler antidepresanın insanı gerçekten salaklaştırdığını söylüyorlar yani o yüzden çokta emin olamıyorum, hala öğrenciyim, stajım var, ilacın bunları etkilemesinden korkuyorum.
16 haftalık düzenli antrenman antidepresanla aynı etki veriyor insana ve antidepresan zorunda değilsen kullanma. Eczacilik ogrencisiyim bize boyle anlattilar illa istiyorsan kullan tabi o ayri ancak hayat senin hayatin ve hayatini sen yasa ilaclarin degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,802
Üyeler
204,531
Son üye
Kemal.
Geri