Sistem Yorumlama 14400f + RTX 5060

Psu yu değiştir 1080 p de 3-4 yıl seni idare eder. Kötü kasa değil.

high ultra ayarlardda cyberpunk 2077 de +200 fps alıyorum dlss açık 4x de sanırsam
Aynen psu gold ya da 750 watt bronz sağlam güvenlik sertifikalı MSİ, lianli, fsp, asus vs.. Biriyle değiştir. Bu kasa seni memnun eder 2k da da fazla zorlamazsan oyunları rahatlıkla oynarsın.

6 ay önce almış olsaydın g.o derdim ama fiyatlara yapabileceğimiz bir şey yok

Aynen psu gold ya da 750 watt bronz sağlam güvenlik sertifikalı MSİ, lianli, fsp, asus vs.. Biriyle değiştir. Bu kasa seni memnun eder 2k da da fazla zorlamazsan oyunları rahatlıkla oynarsın.
peki fiyatına göre iyi mi kral

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar bu sistem sizce iyi mi kötü mü? Elbette 2. elde ve farklı mağzalardan daha ucuzu toplanabilir. bu sistem vatandan toplanan bir oem pakete göre nasıl. Aldığıma pişman olmalı mıyım yoksa güle güle kullan keyfini çıkar mı dersiniz.
KAzıııkkkkk kazığı bu ne

peki fiyatına göre iyi mi kral
Bu fiyat biraz yüksek sebebine gelince parça bazlı alırsan şu anki fiyatı aynı zaten kazık yemedin fakaaat. Oem alsaydın parça bazlıdan en az 10.000 düşük olabilirdi örneğin Oem en ucuz kasa INTEL I5 14400 - H610M - 512GB SSD - 16GB RAM 28.807 tl dir parça bazlı ben toplayayım dersen 38.926 tl olur o yuzden oem seçmek her zaman avantajlıdır kendinde OEM bir paketi parça bazlı fiyat hesaplayabilirsin.

Bu fiyat biraz yüksek sebebine gelince parça bazlı alırsan şu anki fiyatı aynı zaten kazık yemedin fakaaat. Oem alsaydın parça bazlıdan en az 10.000 düşük olabilirdi örneğin Oem en ucuz kasa INTEL I5 14400 - H610M - 512GB SSD - 16GB RAM 28.807 tl dir parça bazlı ben toplayayım dersen 38.926 tl olur o yuzden oem seçmek her zaman avantajlıdır kendinde OEM bir paketi parça bazlı fiyat hesaplayabilirsin.
oem topladık fakat içerisindeki parçaların bazıları adamda yokmuş bizde dışarıdan parça ekledik oempakete

sistem ddr5 ama en azından en güncel işlemciler kullanılabilirdi mesela bu fiyatta bu işlemci olmamış minimum 225f ideal olarak 245kf kullanılabilirdi ekran kartı 5060ti 8gb olabilirdi psu kötü sistemde tek fiyat performans parça işlemci soğutucu 485 tl ye 120mm hava soğutucuyu iyi almışsın geçmiş olsun

yapay zeka fiyat/performans olayını kavrayamıyor .
Aldığı fiyatı söylerse yorumlayabiliyor. Mesela "20k bütçem var Lenovo Yoga Tab mi yoksa Galaxy Tab Z10 FE mı?" ve ya bilgisayar, telefon versiyonlarını sorduğunda çoğunlukla doğru cevapları veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,899
Üyeler
204,004
Son üye
abdurrahimkara5656@gmail.
Geri