Sistem Yorumlama 14400f + RTX 5060

bgnev

80+
Reaksiyon skoru
1
8cbd91cb-6054-4c95-a675-c5cb0bf2362b.webp

Arkadaşlar bu sistem sizce iyi mi kötü mü? Elbette 2. elde ve farklı mağzalardan daha ucuzu toplanabilir. bu sistem vatandan toplanan bir oem pakete göre nasıl. Aldığıma pişman olmalı mıyım yoksa güle güle kullan keyfini çıkar mı dersiniz.

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar bu sistem sizce iyi mi kötü mü? Elbette 2. elde ve farklı mağzalardan daha ucuzu toplanabilir. bu sistem vatandan toplanan bir oem pakete göre nasıl. Aldığıma pişman olmalı mıyım yoksa güle güle kullan keyfini çıkar mı dersiniz.
iade hakkın yoksa hiç buraya bakma bile.

Alıntıyı görüntüle

PC Hocası'nın incelediği sistem değil mi bu? Komodo kazığı.
Yorumlarda RX 9060 XT 16 GB alın demiştim.

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
yapay zekaya sordum iyi dediler sisteme 3 yapay zeka da ekran kartın işlemcin iyi de anakartın ve güç kaynağın kötü diyorlar

Adam önermiyor ki. Vatan sistemi yollamış incelemiş. Kendisi yapmadı sistemi.
inceliyorsa önermiş oluyor önermeyeceği şeyi niye inceliyor .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

raporlayın şunu

yapay zekaya sordum iyi dediler sisteme 3 yapay zeka da ekran kartın işlemcin iyi de anakartın ve güç kaynağın kötü diyorlar
yapay zeka fiyat/performans olayını kavrayamıyor .

PSU kötü maalesef. E seviyesi bir model ve DC-DC yok. Aynı platformu kullanan başka bir PSU'da performansı berbat çıkmış

inceliyorsa önermiş oluyor önermeyeceği şeyi niye inceliyor .

raporlayın şunu

yapay zeka fiyat/performans olayını kavrayamıyor .
iade de edemem işin kötü tarafı

Geri