Yardım PC Havalı Gözükmüyor

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Ne yaparsam yapayım bilgisayarım gözüme havalı gözükmüyor neredeyse alınabilecek en iyi masaya sahibim klavye fln desen o da var ama düzenli gelmiyor bir turlu gozume havalı degil ve cekici degil genisligi 1,70 msla dar geliyor eksikler ve ne yapabilirim soyler misiniz ıvır zıvır da çok yok masada

Ekler

• 20260927_133759.webp
    20260927_133759.webp
    1.2 MB · Hit: 220
  • 20260927_133750.webp
    20260927_133750.webp
    801.4 KB · Hit: 216
modemi aşağı al monitörleri tablaya sıfırla

Ne yaparsam yapayım bilgisayarım gözüme havalı gözükmüyor neredeyse alınabilecek en iyi masaya sahibim klavye fln desen o da var ama düzenli gelmiyor bir turlu gozume havalı degil ve cekici degil genisligi 1,70 msla dar geliyor eksikler ve ne yapabilirim soyler misiniz ıvır zıvır da çok yok masada
Modemi masadan kaldırıp gözükmeyecek bir yere koymalısın
Soldan saate giden kabloyu ya duvarla aynı renge boyamalısın yada saati kablosunu gizleyebileceğin bir yere takmalısın
Duvara altıgen ledlerden alabilirsin biraz pahalı oluyorlar ama
Sol tarafta kulaklık standını kaldırabilirsin iem kulaklık kullanıyor gibisin zaten

sana stereo hoparlör artı stand lazım havası fena değişir

Resmi yapay zekaya yükle detaylı şekilde yaz sana gayet güzel sonuç sunar karşı tarafta monitörün üstüne en azından 2 3 tane uçan raf koyup üstüne figür koyabilirsin

konudan bagimsiz koltuktan memnun musun kaca aldin

Beklentilerini sağlıklı seviyelere indirirsen gayet güzel bir setup olduğunu anlarsın.

Uzun mousepad yerine normal bir güzel desenli mousepad al.
Modemi yukarıdan indir.
Gamepad için stand al.
Masadaki ıvır zıvırları kaldır.
Yukarı bölüme güzel bir figür alabilirsin veya legodan araba yapıp koyabilirsin vs.
Bunların dışında setup iyi.

Uzun mousepad yerine normal bir güzel desenli mousepad al.
Modemi yukarıdan indir.
Gamepad için stand al.
Masadaki ıvır zıvırları kaldır.
Yukarı bölüme güzel bir figür alabilirsin veya legodan araba yapıp koyabilirsin vs.
Bunların dışında setup iyi.
"normal bir güzel desenli mousepad" ne dostum. kare mousepadler daha boktan durur

Gemini otistik olduğundan şöyle bir şey yaptırabilidim ama ortalama böyle bir ortam düşünebilirsin.
Masanın sol köşesine de güzel figür vs. koyulabilir.
e137df93-f03d-4300-9010-b4a80b91a465.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"normal bir güzel desenli mousepad" ne dostum. kare mousepadler daha boktan durur
Deskmat kadar kötü duran bir şey yok. Kişisel görüş olabilir ama uzun olunca ekstra hava katmıyor. Tam aksine Wraith'de çok iyi desenler var. Ucuz fason üretim desenli mousepadler ile karıştırmayın dediğim şeyi. Ki günümüzde çoğu kişi FPS oyunu oynadığı için çoğu setup kare kullanıyor. Düz renkte kaliteli mousepad de alınabilir desen olmak zorunda değil.

Gemini otistik olduğundan şöyle bir şey yaptırabilidim ama ortalama böyle bir ortam düşünebilirsin.
Masanın sol köşesine de güzel figür vs. koyulabilir.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deskmat kadar kötü duran bir şey yok. Kişisel görüş olabilir ama uzun olunca ekstra hava katmıyor. Tam aksine Wraith'de çok iyi desenler var. Ucuz fason üretim desenli mousepadler ile karıştırmayın dediğim şeyi. Ki günümüzde çoğu kişi FPS oyunu oynadığı için çoğu setup kare kullanıyor. Düz renkte kaliteli mousepad de alınabilir desen olmak zorunda değil.
yesinler wraithi. kazık yemek için tek adres. attığın fotodsa kare mousepad daha kötü gösterdi setupı

Geri