Öneri Ev İnterneti Seçiminde Kararsız Kaldım

swonsy

80+
Reaksiyon skoru
2
Ev internetini değiştireceğim bulunduğum yer biraz köy tarzı olduğu için yüksek internet hızlarını desteklemiyor 100 mps bana yeter şuan için en iyi adaylar TTNET ve turknet sizce hangisini seçmeliyim bulunduğum yerde sadece Türk Telekom alt yapısı var tüm operatörleri , internet sağlayıcılarını destekliyor Turknet tahutsuz 100mps 750 TL iken Türk Telekom 18 ay tahutlu 1200 TL öneriniz nedir

Türknet tabii ki … çoğumuz kullanıyoruz. Ayrıca kod ile başvurursan 1 ay sana 1 ay bana hediye internet veriyor 💪

Davet kodu : CL21QV4JWYGX

türknet'de zaten o ttelekom altyapısından verecek sana neti. ama turknet'de baya şikayetler çoğaldı. uydunet olaydı direkt ona geç derdim. en iyisi bence TR'de.

Ev internetini değiştireceğim bulunduğum yer biraz köy tarzı olduğu için yüksek internet hızlarını desteklemiyor 100 mps bana yeter şuan için en iyi adaylar TTNET ve turknet sizce hangisini seçmeliyim bulunduğum yerde sadece Türk Telekom alt yapısı var tüm operatörleri , internet sağlayıcılarını destekliyor Turknet tahutsuz 100mps 750 TL iken Türk Telekom 18 ay tahutlu 1200 TL öneriniz nedir
Online oyun oynuyorsan türknet pek iyi değil

Türknet 950TL ve senede 2 defa port ücretlerine zam geliyor Türknet büyük ihtimalle anında yansıtır bunları da. Bence Türk Telekom mantıklı ama ortalaması 1200TL den uyguna gelen tarifeler var bilgin olsun.

Türksat'a da bak

Türksat'a da bak
Adresi yazınca bu çıkıyor 35 mbps çok az değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

türknet'de zaten o ttelekom altyapısından verecek sana neti. ama turknet'de baya şikayetler çoğaldı. uydunet olaydı direkt ona geç derdim. en iyisi bence TR'de.

Türksatta sadece bu çıkıyor 35 mbps çok az değil mi

Bu ay Türktelekoma geçtim çokda memnunum. 6 ay 640tl sonrasında 1200tl olacak.Müracaat ettikten bir gün sonra telekom ekibi geldi bağladılar interneti.

Adresi yazınca bu çıkıyor 35 mbps çok az değil mi

Türksatta sadece bu çıkıyor 35 mbps çok az değil mi
Türknetten vs sorgulayınca 100Mbps çıkıyor mu ki? Altyapı aynıysa herkes aynı hızı vermeli. Altyapı köyde 100 desteklemez genelde ona dikkat et de boşa işine yaramayan pakete fazladan ödeme.

Geri