Yardım PC Havalı Gözükmüyor

Ne yaparsam yapayım bilgisayarım gözüme havalı gözükmüyor neredeyse alınabilecek en iyi masaya sahibim klavye fln desen o da var ama düzenli gelmiyor bir turlu gozume havalı degil ve cekici degil genisligi 1,70 msla dar geliyor eksikler ve ne yapabilirim soyler misiniz ıvır zıvır da çok yok masada
modemle sol ustkkeı rafı kaldı masanı beyaza kapla koltugu degıstır kasanı degıstır ve masaya koy sade bır masan olsun o kadar cok rgbye ozenme

Sol taraftaki rafa yapay çiçek kullanarak kabloyu gizleyebilirsin.
Kabloları yine gizleyebilirsin.
Kulaklık standın var kulaklık yok?
Takvim koymuşsun tarihler açık değil muhtemel gereksiz senin için.
Sol kısımdaki gereksiz eşyaları da kaldırabilirsin.
Monitör kolu ortalı değil.
Mousepad-mouse-klavye hiçbiri uyumlu değil renk olarak
Evet haklısın kulaklık garanti de mallesef o yuzden iem ve mikrofon da fazlada ama iem kulakliga gecmeyi dusunuyorum test ediyorum kendimi takvim de boş atmaya kıymam lzm bakalm yorumlara gore aklımda baya bisi canlandı goze takılanları eleyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

modemle sol ustkkeı rafı kaldı masanı beyaza kapla koltugu degıstır kasanı degıstır ve masaya koy sade bır masan olsun o kadar cok rgbye ozenme
Tesekkur ederim rafı yeni takmistim benim de pek hosuma gitmedi sokecegim gibi masayı beyaza kaplayamiyorum cunku dogal ahsap guncel maddi degeri biraz yuksek

chatgpt nin hazırladığı görsel
1790541031809.webp

1790541326081.webp

Son düzenleme:
Önemli mi yapay zekanın hazırladığı ilham verici bir görsel bu tek sorun da o değil masanın altını da siyah yapmış ona bakarsan

Yav görünse ne olacak? PC başına geçtikten sonra baktığımız tek şey monitör değil mi zaten.

Modemi masadan kaldır, monitörleri sola al, masanın sağına kasayı koy ama şunu da söyleyeyim bunun sınırı yol hep daha güzel görünsün istersin

Devamke :D
IMG_20260613_072323_1.webp

Geri