🔥İndirim Realme Gt 6t Snapdragon 7+ Gen 3 - 120w Hızlı Şarj - 4k 60 FPS Video 22.999 TL!

Fırsatı yakalayanların telefonlarını iyi günlerde ve sorunsuz kullanmaları dileğiyle. (y)

Umarım tekrar böyle F/P ürün gelmezde armutun sapı var üzümün çöpü var diye telefonun özelliklerine kulp takmaya çalışanlar mumla ararlar. Şimdi bu fiyat segmentinde ki telefon/lar sırf yeni çıktı şu kadar zaman güncelleme alacak, aman markası şudur diye kendilerini kandıran tayfaya dandik donanımlı telefonlarla saadetler diliyoruz. :kekw:
Bende gt6 sı var çok güzel telefon alan pişman olmaz.

Arkadaşlar telefon bugün elime ulaştı. Ekranda koruyucu takılı halde geldi fakat dalgalı yerler ve nokta nokta lekeler var. Tırnağımla bastırdığımda dalganın şekli değişiyor yani koruyucudandır diye düşünüyorum söküp başka koruyucu takmak istemiyorum ama içimde bir şüphe kalmaması açısından sökeyim mi sizce ne yapayım ?

Realme gt2 kullandım 2 3 sene idare etti güzel telefon ama asla uzun vadeli değil sarjı güzeldi hızlı öldü arayüz stabilitesi yazılım desteği yerlerde bir dünya kronik sorun ısınma hat safhaydı o yüzden önermiyorum macera aramayın samsung iphonedan şaşmayın paran yoksa alma idare et bekle olunca al

Geri