24.000 TL'ye İpad 11 İnç (A16) 128gb Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Üniversiteye yeni başladım ve derslerim ve çizim yapabilmek için bir iPad almak istiyorum.

iPad 11 inç (A16) 128GB benim için çok çok yeterli bir şey ama pozitif teknoloji diye bir sitede öğrenci indirimiyle 23.999 TL'ye satıyorlar.

Daha uygun başka bir yerde bulamadım bilen varsa bana yazarsa sevinirim arkadaşlar.
Bir de bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı, internetten baktığımda herkes olumlu ve güvenilir bir site yazmış.

Ekler

• iPad.webp
    iPad.webp
    24.4 KB · Hit: 12
Çizim profesyonel amaçlıysa Apple Pencil iş yapmayabilir. Acemi ve hobi düzeyindeyse alabilirsin fakat iPadler son zamanda çok zamlandığı için daha mantıklı bir tablet illaki vardır (sadece Apple ve Samsung'tan anladığım için öneremiyorum). Ek olarak Pozitif Teknoloji güvenilirdir ve en fazla öğrenci indirimi yapan platformdur.

Üniversiteye yeni başladım ve derslerim ve çizim yapabilmek için bir iPad almak istiyorum.

iPad 11 inç (A16) 128GB benim için çok çok yeterli bir şey ama pozitif teknoloji diye bir sitede öğrenci indirimiyle 23.999 TL'ye satıyorlar.

Daha uygun başka bir yerde bulamadım bilen varsa bana yazarsa sevinirim arkadaşlar.
Bir de bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı, internetten baktığımda herkes olumlu ve güvenilir bir site yazmış.
ikinci elden temiz ipad pro al daha iyi

Geri