Hazır Sistem Tavsiyesi

Yağız08

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Şimdi arkadaşlar merhaba bu benim forumda 2 konu açmam olucak çok anlamadığımdam buraları sizlere soruyorum . Benim elimde eskiden kalan bir sistem vardı . ben bunu ya satmayı yada güncellemeyi düşünüyordum ancak ben elverişli ve mantıklı olması için tekrar yazmak istedim . Acaba sistemi yenilemek yerine gidip sıfır sistem almak mantıklı mı elimdeki sistem şöyle
Kasa : VENTO VG10F
Güç Kaynağı : 650 Watt FSP 80 PLUS BRONZE
Ekran Kartı : MSİ 3060 Tİ 8 GB GDDR6X Ventus 3x
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor (3.50 GHz)
RAM : GSKİLLS 8X2 3600MHZ
ANAKART : B450M PRO-VDH MAX MSİ
KULE SOĞUTUCU : Rampage C50
DEPOLAMA : Kingston SNV2S1000G 1TB M2 SSD

Şimdi genelde işlemci odaklı oyun oynuyorum cs2 valo vb. gibi tabii ki arada işte gta5 rdr2 gibi takılıyoprum ama ana odağım cs valo gibi . Şimdi en mantıklı ve düşük bütçeye böyle cs de valo valan düşük ayarda 400 500 fps aldırabilcek yada şöyle izah edeyim beni 5 yıl falan götürebilcek bir şeyler arıyorum . Normal şartlarda bir yıl bekleyip 5070 sistem almayı bekliyordum ancak ben bekledikce 70 k almayı hesapladığım sistemin daha kötü hali 100k üstüne çıktı .
Bütün pc gurmelerini herkesi buraya beklşiyorum sakınmayın yorumunuzu söyleyin bana ona göre hareket edeceğim teşşekür ederim

Bütçeye 60 k dedim mümkünse geçmesin temsilidr o ben o fiyata ne alınır bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum

ben olsam değiştirmem yükseltmem sistemi

Kanka sistemin yeterli bi sistem neden yükseltmek istiyorsun ki zaten her oyunu oynatıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha illah değişeceğim diyorsan sat baştan sistem alda bu sistem seni bir kaç yıl daha götürür oyunları kasmadan oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,940
Üyeler
204,563
Son üye
HamsiliKetcAPPP
Geri