❌İndirim Bitti! Kodak X300s 2 Tb 2280 – 2000mb/S M2 SSD 4699 TL! (?)

Anahtarlık yollamışlar 😂
ciddilimi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 32gb ram aldım hbden 10 liralık telefon kablosu vermisler ,thh kazandım hb üst mahkemeye tasıdı durusmam var aralıkta bakalım ne diyecekler :D
oha bende başvurcamda knk ücret fln çıkmaz dimi vceya ekstra uğraşma vesayre

ne diyosun benim thy başvurma talebim haksız yere kargoyu geriçekme talebinde bulunması iade teme talvenbibe bulunması , elimde satıcı mesajları var 4-5 defa yazdım 2tb dimi vesayre hep evet dedi avukatlık okuyan arkadşaıma sordum sen haklı çıkarsın dedi ama senin görüşün nedir

ciddilimi ?

ne diyosun benim thy başvurma talebim haksız yere kargoyu geriçekme talebinde bulunması iade teme talvenbibe bulunması , elimde satıcı mesajları var 4-5 defa yazdım 2tb dimi vesayre hep evet dedi avukatlık okuyan arkadşaıma sordum sen haklı çıkarsın dedi ama senin görüşün nedir
hbnin avukatı bizim markamızı kücük düsürücü eylem vs yazmıs avukatlık masrafları 25k civarı tutuyor suan sadece onların kazanamassak onları ödeyecegiz.

hbnin avukatı bizim markamızı kücük düsürücü eylem vs yazmıs avukatlık masrafları 25k civarı tutuyor suan sadece onların kazanamassak onları ödeyecegiz.
hb ? sen ne almıştım kral direk dava mı açtın yoksa tüketi hakem heyetindenmi konular buraya kadar geldi

hb ? sen ne almıştım kral direk dava mı açtın yoksa tüketi hakem heyetindenmi konular buraya kadar geldi
yukarda yazdımya hepsiburadadan 10kya ram aldım 10liralık kablo gönderdi satıcı,hakem heyetinde kazandım ama hb üst mahkemeye tasıdı ordan gün bekliyorum işte vermiş veriştirmiş hb avukatı.

yukarda yazdımya hepsiburadadan 10kya ram aldım 10liralık kablo gönderdi satıcı,hakem heyetinde kazandım ama hb üst mahkemeye tasıdı ordan gün bekliyorum işte vermiş veriştirmiş hb avukatı.
vay ** direk bu şekilde yollasaydın paranı alamazdın dimi sana dolandırcı fln derlerdi herhalde

ciddilimi ?

sen başvurunca ücret çıkmaz thh seni haklı bulacak eğer bu ssd den aldıysan ve gelmediyse. firma eğer thh kararını görmezden gelirse veya reddederse avukat gerekiyor çünkü icraya veriyorsun firmayı hesapları donduruluyor sana istediğini veya istediğinin karşılığını verene kadar ,işte o kısımları avukatsız da halledebilirsin ama işin gücün varsa takip isteyen bir süreç ondan avukat lazım. İşin sonunda avukat ücretini karşı firma öder her türlü bizim durumda.

knk oradan bir şey çıkmaz hb öder avukat masraflarını merak etme aynı şeyi getirle yaşadım ben kazandım 3-4 sene önce.

sen başvurunca ücret çıkmaz thh seni haklı bulacak eğer bu ssd den aldıysan ve gelmediyse. firma eğer thh kararını görmezden gelirse veya reddederse avukat gerekiyor çünkü icraya veriyorsun firmayı hesapları donduruluyor sana istediğini veya istediğinin karşılığını verene kadar ,işte o kısımları avukatsız da halledebilirsin ama işin gücün varsa takip isteyen bir süreç ondan avukat lazım. İşin sonunda avukat ücretini karşı firma öder her türlü bizim durumda.

knk oradan bir şey çıkmaz hb öder avukat masraflarını merak etme aynı şeyi getirle yaşadım ben kazandım 3-4 sene önce.
Avukatla özel anlaşma yapmadıysan avukat mahkemeyi kazanınca karşıdan bir ücret alır bir de senden alır. Davayı sen kazansanda gelen vekalet ücreti avukata ödül gibi veriliyor. Yanlış hesap yapmayın avukat ücretini karşı öder diye. Avukat senden bir şey sitemiyorum davayı kazanınca gelecek ücret yeter demiyorsa boşa para ödersiniz.

Avukatla özel anlaşma yapmadıysan avukat mahkemeyi kazanınca karşıdan bir ücret alır bir de senden alır. Davayı sen kazansanda gelen vekalet ücreti avukata ödül gibi veriliyor. Yanlış hesap yapmayın avukat ücretini karşı öder diye. Avukat senden bir şey sitemiyorum davayı kazanınca gelecek ücret yeter demiyorsa boşa para ödersiniz.
benim arkadaşım avukatım hiçbir şey almıyor benden de diğer durumu bilmiyorum

Merhabalar, ilgili ürün linki aşağıda. Ürün fotoğraflarda 512 GB, satış başlığında 1TB, kapasite seçim kısmında 2TB görünüyor.

Satıcıya hafızanın ne kadar olduğunu sorunca 2TB olduğu yanıtını aldım.

Sabah da forumda paylaşılmıştı, hepsiburada'da 1TB'lık olanı aynı fiyattaydı, almıştım. Şimdi burada 2 TB halini aynı fiyata buldum. Denemek isteyene 2TB bu fiyata bedava gelir.

Alıntıyı görüntüle
1790613456620.webp

Nefes falan kalmadı

Şaka gibi. ben de aynı satıcıdan 1 tb'lık olanı aldım ve sorunsuz çıkmıştı. Hızları falan tam beklediğim gibiydi. Çok ilginç. Tam da üzülüyordum 2 tb'lığı da almadığım için. Zaten ilanın girişi bile tam bir fiyaskoydu. Yazık olmuş, üzüldüm. Trendyol destek, destek olur herhalde, böyle bırakmazlar.
1790614837347.webp

Şaka gibi. ben de aynı satıcıdan 1 tb'lık olanı aldım ve sorunsuz çıkmıştı. Hızları falan tam beklediğim gibiydi. Çok ilginç. Tam da üzülüyordum 2 tb'lığı da almadığım için. Zaten ilanın girişi bile tam bir fiyaskoydu. Yazık olmuş, üzüldüm. Trendyol destek, destek olur herhalde, böyle bırakmazlar.Alıntıyı görüntüle
Bu disklerden uzak durun. Bir SATA SSD modelinde herkese farklı NAND çıkıyordu. 4 tane varyantı var kafasına göre geliyor.
Çöpten bulup koyuyorlar heralde. Gelince Flash ID paylaşmayı unutmayın.

Dediğimi yapabilir misin?

ben 32gb ram aldım hbden 10 liralık telefon kablosu vermisler ,thh kazandım hb üst mahkemeye tasıdı durusmam var aralıkta bakalım ne diyecekler :D
Hocam direkt ilamlı icra verin , sizin beklemeniz gerekmez mahkeme kararıyla direkt olarak ilamlı icra verebilrisiniz , onlar gidip mecbur onu da durdurmak için mahkemeye verecekler .

Geri