Creatin Kullandım. Dilim ve Çenem Ağırlaştı Normal mi?

1 servis içiyorum galiba bu üründe 7 gram oluyor.
3-3.5 gram yeterli. Ölçeğin yarısı kadar kreatin al sadece. Ek olarak vücuduna kreatine başladığından beri yeni bir şey sokmadıysan (yani şüphelenecek başka bir şey yoksa) vücudun tepki vermiş olabilir o yüzden en azından aile hekimine gidip bir sor.

Bir de konudan bağımsız, günde normalde kaç litre su içmen gerekiyorsa antrenman ve kreatin alımı yaptığın için en az 1.5 katı kadar su iç.

Ve yine ek olarak bağımsız bir öneri: Bir dahaki kreatin alacağında aromasız al. Boşuna elma aromasının gramajına para veriyorsun ve daha az saf kreatin almış oluyorsun.

5 gram al 3-4 litre su iç seninki tamamen pisikolojik

kreatin öyle bi etkisi olamaz seninki ya piskolojik yada başka bişi sebep oluyo

ne olabilirki sence az biraz düşün elmalı olanının içendeki bir maddeye büyük ihtimal alerjin var sadeye geç

7 gramdan bişey olmaz ben yükleme dönemin 15 gram alıyodum sonra 5 e düşüyodum dozdan dilinde bişey olcağını sanmıyorum belki aromalı olmasından dolayı olmuştur çok bilgim yok pre-werkout içince bende patlayan şeker gibi bi his oluyodu sade içebilirsin gene oluyosa bilgim yok

ben bcaa kullandığımda her yerimde morluklar çıkmıştı, büyük ihtimal alerji seninki de öyle birşeydir

Arkadaşlar merhaba big joy creabig yeşil elmalı creatin aldım. Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Her kullandığımda biraz ağırlık hissediyordum üstümde ama şuann dilim sanki ağzımda büyüdü ve agirlasiyor. Çenemden kulaklarıma kadar gelen bir ağırlık var. Bu durum normal mi?
1 çay kaşığı 5 gram gibi bir şey yapıyor zaten tepelemeden 1 çay bardağını su doldur antreman öncesi ve sonrası 1 er çay kaşığı ve 1 çay bardağı suyla tüket ama gün içindeki su kullanımını arttır minimum 3.5 L - 4 L su tüket ben bayağı bir süre kullandım etkisini tek gördüğüm supplementtir btw çok güzel hacim veriyor gözle görülür şekilde tabi kasların su tutmasını sağladığı için bu yaşanıyor kalıcı bir durum değil tabii ki. Senin durumu yaşayan hiç görmedim duymadımda bence farklı bir şeyden dolayıda olabilir creatin'in böyle bir etkisini görüp duymadım hiç belki alerjin falan olabilir dicem ama et'in içinde olan bir şey bu et yediğin zamanda aynı durumu yaşaman lazım.

Geri