Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Uzun süre çok sayida asus dual kullandik, hicbir sorunla karsilasmadik
Şuan sipariş ettim bu ekran kartını. Benim ekran kartını satıp buna geçmeyi düşünüyorum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLK4RX3?th=1&m=A215JX4S9CANSO kozmetik kusur diyor ekranda mikro çizikmidir başka bir şey midir bilemem
1790406622132.webp

asus dual modeli rx5000 serisi ile düzeldi. beğenmeyenlerin 7-8 yıl önceden (rx480-580) kalan hisleri olabilir -ki haklı olurlar.
sapphire modellerinde sorunlar var. redditden bakabilirsiniz anlık pc kapanmaları oyunda fps drop sorunları. sürekli bu sorunlardan cipleri degisen ekran kartları var redditten araştırıp bakabilirsiniz.

1000028976.webp
53kya m5 Macbook air 15inch aldım sıfırı 90k çok cazip geldi ilk depo ürünüm alırken yeni gibi yazıyordu sipariş sayfasında kullanılmış mükemmel gözüküyor garantisi nasıl oluyor 2 yıl apple garantisi var mı sizce sıfır çıkma şansı var mı veya çok kullanılmış çizik içinde teşekkürler

Yeni Sistem topluyorum tek tek, Amazon depoda Anakart buldum ikinci el - Yeni gibi ibaresi var acaba alsam pişman olur muyum? deneme şansım yok daha önce anakart alan arkadaş mevcut mu acaba ?

Alıntıyı görüntüle53kya m5 Macbook air 15inch aldım sıfırı 90k çok cazip geldi ilk depo ürünüm alırken yeni gibi yazıyordu sipariş sayfasında kullanılmış mükemmel gözüküyor garantisi nasıl oluyor 2 yıl apple garantisi var mı sizce sıfır çıkma şansı var mı veya çok kullanılmış çizik içinde teşekkürler
Memnun kalırsan haber et ben de takibe alayım

Yeni Sistem topluyorum tek tek, Amazon depoda Anakart buldum ikinci el - Yeni gibi ibaresi var acaba alsam pişman olur muyum? deneme şansım yok daha önce anakart alan arkadaş mevcut mu acaba ?
ben almıştıım cpu pinlerin içinden geçilmişti.

• Beğen
Reaksiyonlar: Eion
Alıntıyı görüntüle53kya m5 Macbook air 15inch aldım sıfırı 90k çok cazip geldi ilk depo ürünüm alırken yeni gibi yazıyordu sipariş sayfasında kullanılmış mükemmel gözüküyor garantisi nasıl oluyor 2 yıl apple garantisi var mı sizce sıfır çıkma şansı var mı veya çok kullanılmış çizik içinde teşekkürler
Daha önce m4 air almıştım ben de 37k ya. Sıfır gibi çıkmıştı 2 devirde alan kişi şarj aletinin jelatinlerini bile sökmemişti. Ayrıca Amazon’un sattığı Apple ürünleri Türkiye garantili oluyor bu sayede cihazın hangi tarihte ilk defa aktifleştirildiği görebilirsiniz. Teslim alınca AppleCare ve kapsam sayfasından bakarsınız. Depo şans işi biraz da gelince kontrol edip içinize sinmezse 1 ay iade hakkınız var.

Bu bug gibi bir şey. Ürün sayfasında kullanılmış - yeni gibi yazar, sipariş özetinde used - mint (used like new yazması gerekirken). Amazonun genel problemi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçin rahat olsun yani :)

Geri