Gıda dedektifine hardline ın sahibi tarafından oynanmış ürünler gönderiliyor. İncelemeden sonra bu ortaya çıkınca tüm marka sahiplerinden de teker teker özür diliyor. Yanı gıda dedektifin o analizleri doğru değil atmasyon. Bununla ilgili tonla video var bakabilirsiniz.Cok guvenilir marka evet
Ne yazık ki bizim millet ilk gördüğüne inanıyor işte araştırma sonrasında ne olmuş vs vs diye bakmak yok.Gıda dedektifine hardline ın sahibi tarafından oynanmış ürünler gönderiliyor. İncelemeden sonra bu ortaya çıkınca tüm marka sahiplerinden de teker teker özür diliyor. Yanı gıda dedektifin o analizleri doğru değil atmasyon. Bununla ilgili tonla video var bakabilirsiniz.
Eyvallah hocam, her konuda karşılaşıyoruz Paen konusunun sefiriçikolata almayına hocam çok şekerli . çilekli güzel diyorlardı . F/p toz arıyorsanız güzel bir toz
Rica ederim hocamEyvallah hocam, her konuda karşılaşıyoruz Paen konusunun sefiri![]()
f/p olarak alacağım sanırım 2100gr olandan o fiyat banında 100-200 fazla ver bunu al kalite olarak daha iyi diyebilceğiniz bir şey var mı? Yoksa bunun çilek aromalısını alıp geçicem.Rica ederim hocam
Kas yapmasını istesem spora giderim zaten hocam. Yüksek stres ve psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle ne yersem yiyim sabitim bide çok fazla nikotin alıyorum. İse yarar mı onu merak ettim özellikle protein tozundan ziyade karbonhidrat takviyesi olanlarGit tavuk falan al ye yemek ye bu yemek yapmaya vakti olmayanlar için, sihirli şekilde kas yapmayacak yani spora gitmezsen.
Ekmek ye daha iyi parana yazık, beklentin ne ki yemek yapmaya mı üşeniyorsunKas yapmasını istesem spora giderim zaten hocam. Yüksek stres ve psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle ne yersem yiyim sabitim bide çok fazla nikotin alıyorum. İse yarar mı onu merak ettim özellikle protein tozundan ziyade karbonhidrat takviyesi olanlar
Spora başla hocamKas yapmasını istesem spora giderim zaten hocam. Yüksek stres ve psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle ne yersem yiyim sabitim bide çok fazla nikotin alıyorum. İse yarar mı onu merak ettim özellikle protein tozundan ziyade karbonhidrat takviyesi olanlar
bunu alabilirsiniz hocam .f/p olarak alacağım sanırım 2100gr olandan o fiyat banında 100-200 fazla ver bunu al kalite olarak daha iyi diyebilceğiniz bir şey var mı? Yoksa bunun çilek aromalısını alıp geçicem.