Monster Hazır Sistem Alınır mı ?

yodasu

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
150000
12 ay taksit yapıldığında aylık 11.800 tl ye geliyor alınır mı alınmazmı kararsız kaldım işlemciyi 7900x3d olarak güncellemek daha mantıklı geldi ve ramler konusunda kararsızım

Ekler

• IMG_8336.webp
    IMG_8336.webp
    106.9 KB · Hit: 24
Hayır 138 bine çok daha iyisini her parçanın dahada kalitelisini toplarsın … ram 5600 cl36 burada mesela … bu paralara almazdım

Hayır, yerelde çok satmayan ve globalde marka değeri düşmüş markalara Monster basıp satıyorlar. Fiyatları pahalı, taksit istiyorsanız alternatifleriniz var. Monster taksit ayağına bu markaları millete iteliyor biraz. Bence bu bütçeler verilecekse biraz daha diş sıkılıp peşin falan da alınabilir.

Anakart ve taksit uymuyor, ama mesela şu sistem daha ucuza daha iyi. Axess karta 6 ay taksit yapıyor, aylığı ₺19K denk gelmesi lazım. Eğer bütçenizi aşmıyorsa ben İncehesap üzerinden bir sistem bulup, onu özelleştirip almanızı öneririm.

Mesela bunda anakart ve işlemciyi de bir tık üste taşıyorsun. Belki kasa tarafında değişiklik yapabilirsin.

Sayfayı biraz kaydırınca veya bekleyince yaptığım özelleştirmeler gözükür.

Peşin fiyatına 9 ay taksitte de şuraya bakabilirsiniz. Ayrıca peşin fiyat olmadan taksit seçeneklerine de bakın. Bazen peşin fiyatı fiyatlardan daha ideal olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,601
Üyeler
204,204
Son üye
ÇAYLAK007
Geri