Motoruna turbo eklenmeden önce bana göre rezalet bir arabaydı maalesef bende de atmosferik Bayon var 2023 model fakat motorlarına turbo eklendikten sonra performansta epey bir iyileşme söz konusu, ayrıca dediğiniz gibi görüntüsü güzel gayet.Görüntüsü güzel motoru sağlam performanslı benim tercihim Hyundai İ30 alırdım.
Güzel tercih te 2,5m oHatchback ile SUV arasında kalmış olan Kia ev 3 ü seçerdim
2025'te 1.5 T-GDI olarak gelmişti. Ancak 2026 6. aydan sonra gelenler 1.6 T-GDI olarak geldiler. Daha da performanslı ve sağlam parçası bol sorunsuz bir araçMotoruna turbo eklenmeden önce bana göre rezalet bir arabaydı maalesef bende de atmosferik Bayon var 2023 model fakat motorlarına turbo eklendikten sonra performansta epey bir iyileşme söz konusu, ayrıca dediğiniz gibi görüntüsü güzel gayet.
Aynen 2025'te turbo getirdiler motoruna işte öncesinde atmosferikti kanser eder adamı2025'te 1.5 T-GDI olarak gelmişti. Ancak 2026 6. aydan sonra gelenler 1.6 T-GDI olarak geldiler. Daha da performanslı ve sağlam parçası bol sorunsuz bir araç