2 Milyona 0 Bayi Aracı

Hatchback ile SUV arasında kalmış olan Kia ev 3 ü seçerdim

SEAT Ibizalar ne durumda hocam baktınız mı? Hatchback Corollalar vardı onlarda mantıklı tercihler bayi kampanyası yakalanabilirse

Görüntüsü güzel motoru sağlam performanslı benim tercihim Hyundai İ30 alırdım.
Motoruna turbo eklenmeden önce bana göre rezalet bir arabaydı maalesef bende de atmosferik Bayon var 2023 model fakat motorlarına turbo eklendikten sonra performansta epey bir iyileşme söz konusu, ayrıca dediğiniz gibi görüntüsü güzel gayet.

Motoruna turbo eklenmeden önce bana göre rezalet bir arabaydı maalesef bende de atmosferik Bayon var 2023 model fakat motorlarına turbo eklendikten sonra performansta epey bir iyileşme söz konusu, ayrıca dediğiniz gibi görüntüsü güzel gayet.
2025'te 1.5 T-GDI olarak gelmişti. Ancak 2026 6. aydan sonra gelenler 1.6 T-GDI olarak geldiler. Daha da performanslı ve sağlam parçası bol sorunsuz bir araç

2025'te 1.5 T-GDI olarak gelmişti. Ancak 2026 6. aydan sonra gelenler 1.6 T-GDI olarak geldiler. Daha da performanslı ve sağlam parçası bol sorunsuz bir araç
Aynen 2025'te turbo getirdiler motoruna işte öncesinde atmosferikti kanser eder adamı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,858
Üyeler
204,542
Son üye
talh4ciftci
Geri