750w 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı 4.499tl!

Bugün kampanya günü herhalde garip fiyatlar giriyorlar. Bundan önce de çift kapaklı beyaz kule tipi işlemci soğutucuyu 1.199TL'yer verdiler. Şimdi de Gigabyte 750W UD750GM PG5 V2 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı 4.499TL. İhtiyacı olan varsa bence hiç düşünmesin soğutucunun stoğu bitmiş. Bu da bitebilir.

Daha ucuza daha iyisi varken almazdım.

Daha ucuza daha iyisi varken almazdım.
SPL'in her Gigabyte PSU'ya C+ koyması hakkında ne düşünüyorsunuz? Genellikle iç bileşenleri iyi olan ama bir sorun bulunan PSU'lar C+'ya kilitlenir.

SPL'in her Gigabyte PSU'ya C+ koyması hakkında ne düşünüyorsunuz? Genellikle iç bileşenleri iyi olan ama bir sorun bulunan PSU'lar C+'ya kilitlenir.
Alev alev Gigabyte, alev alev indirim. P750GM'nin o alev alışını görünce Gigabyte psularını Delta Electronics'e ürettirse dahi yanından geçmem.

High power performance gd 750w mı bu mu daha iyidir 9070xt almayı düşünüyorum ilerde şuan high powerin 600lüğü var

Peki sharkoon mu high power mi daha iyi olur ?

ve ilerde 7800x3d 9070xt ile kurtarır mı
9070xt ile sorun yaşamamak için istiyorsan 850 watt bi model al. 750 yeter ama gpu silikona göre anlık aşırı fazla güç (400-500 watt anlık) çekiyor. Şansız çıkarsın kafan ağrır sonra

Sharkoon gibi bir ürünün 850w ucuz bir fırsatı gelse de çöksek.

Geri