Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Bunları alamıyorum hep seçili adrese gelmiyor diyor nedeni nedir

Bunları alamıyorum hep seçili adrese gelmiyor diyor nedeni nedir
Sizden önce çoktan almis oluyorlar, sistemden geç düştüğü için sepete ekleyebilir ama stok karsiligi olmadigi icin adrese gönderilemiyor der. Firsat fiyatli bir sey düşünce botlardan önce almak için saniyelerle yarismaniz gerekebilir

Daha önce m4 air almıştım ben de 37k ya. Sıfır gibi çıkmıştı 2 devirde alan kişi şarj aletinin jelatinlerini bile sökmemişti. Ayrıca Amazon’un sattığı Apple ürünleri Türkiye garantili oluyor bu sayede cihazın hangi tarihte ilk defa aktifleştirildiği görebilirsiniz. Teslim alınca AppleCare ve kapsam sayfasından bakarsınız. Depo şans işi biraz da gelince kontrol edip içinize sinmezse 1 ay iade hakkınız var.
Ürün geldi kurulumu yapıyorum sıfıra baya yakın devir sayısı 4 cihazın 20 eylül tarihinde garantisi başlamış bana 29 eylül'de geldi baya yeni gibi cihazda çizik yok çok memnun kaldım teşekkürler

Ürün geldi kurulumu yapıyorum sıfıra baya yakın devir sayısı 4 cihazın 20 eylül tarihinde garantisi başlamış bana 29 eylül'de geldi baya yeni gibi cihazda çizik yok çok memnun kaldım teşekkürler
Zaten çok yıkık dökük cihazları amazon iade almaz diye düşünüyorum

Güzel akıllı saat denk gelirse paylaşın apple olmasın 3-4 bine samsung huawei olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,925
Üyeler
204,287
Son üye
mehmet_389
Geri