Yardım İlk Defa Vds Alacağım Fikrim Yok Yardım

Reaksiyon skoru
33
Minecraft sunucusu açacağım ve kendi bilgisayarım üzerinden yapmak istemiyorum öyle çok güçlü olmayan normal bir vds bana yetecektir ama çok fazla vds şirketi ve her şirket hakkında da bir iyi bir kötü yorum var.

Fiyat anlamında iyi ve sorun yaşamayacağım neresi olur.

Tüm önerilere açığım herhangi bir bilginizi de paylaşabilirsiniz dinlerim

Modlu sunucu açacaksanız sunucum burada firmasını öneririm.

web panel almanı tavsiye etmem alacaksan vds olarak al. şu an vdsi en uyguna veren turbyte sanırım çoğu firma vds diye vps veriyor turbytea bi göz at beğenmezsen farklı firmalara bak. ama dikkat et vds diyip vps veriyorlar performans düşüşü çok fazla oluyor

web panel almanı tavsiye etmem alacaksan vds olarak al. şu an vdsi en uyguna veren turbyte sanırım çoğu firma vds diye vps veriyor turbytea bi göz at beğenmezsen farklı firmalara bak. ama dikkat et vds diyip vps veriyorlar performans düşüşü çok fazla oluyor
Hocam turbyte iyi geldi ucuz geldi güvenilir mi

Yorumlardaki arkadaşların yorum sayıları şaka mı :D İsmi cismi duyalmamış host önermem sorun yaşamaman adına.

Yorumlardaki arkadaşların yorum sayıları şaka mı :D İsmi cismi duyalmamış host önermem sorun yaşamaman adına.
Yok ki o zaman abi bulamıyorum yabancıya kayıyorum aylık 600 700e çıkıyor fiyat Türk firmalarda 200-300 liralık şeyler var ama yok yani hiçbir firma yok sanki ben bundan aldım memnunum diyen hep bir yok o sıkıntılı diyen çıkıyor nerden alacam sunucu hiç mi iyi Türk firma yok 1 tane bile

Hosting dünyam, güzelhost, natro, türkticaret bu tarz ismi duyulmuş olanlardan alırsan sorun yaşama ihtimalin azalır.

microsoft azure vps 300 kredi bedava veeiyordu devam ediyorsa onda acabilirsin bir süre

Oracle'ın ücretsiz sunucusunu denebilirsin, ancak arm tabanlı olduğu için minecraft serverı çalıştırılabilir mi onu araştırman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,292
Üyeler
204,411
Son üye
onderkarbuz
Geri