Hangi Mouse Alınır 1500-2000 TL

markit

80+
Reaksiyon skoru
3

VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse SE+ 1599TL

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse 1599TL

Fevell Z1 Kablosuz Oyuncu Mouse 1,333TL

ATTACK SHARK R1 59g SUPERLIGHT Fare, PixArt PAW3311 1.344TL

veya önerebileceğiniz bu fiyata kablosuz mouse var mı acil

VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse SE+ 1599TL

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse 1599TL

Fevell Z1 Kablosuz Oyuncu Mouse 1,333TL

ATTACK SHARK R1 59g SUPERLIGHT Fare, PixArt PAW3311 1.344TL

veya önerebileceğiniz bu fiyata kablosuz mouse var mı acil
A9

M3 V2 veya A9 Plus biraz daha bütçem çıkar dersen Dareu A950 Wing

kronikli değilmiydi bu mouse yanlış hatırlıyor olabilirim kusura bakmayın
M3 V2 veya A9 Plus biraz daha bütçem çıkar dersen Dareu A950 Wing
bakın bende darmoshark m3 var, 2.5 yıl oldu pili öldü mü ne oldu anlamadım yarım günde 2 kez şarja takmak zorundayım pili bitti o yüzden atk a9 plus mı almalıyım tatmin eder mi fiyatına değiyor mu

bakın bende darmoshark m3 var, 2.5 yıl oldu pili öldü mü ne oldu anlamadım yarım günde 2 kez şarja takmak zorundayım pili bitti o yüzden atk a9 plus mı almalıyım tatmin eder mi fiyatına değiyor mu
Aralarında muazzam farklar yok. Ayrıca önerilmeye başladığından beri genel olarak iki yıl geçmemiştir. Yani kimse size iki yıl sonra pili şu olur diyemez. Forumlarda sürekli fare deneyenler de, bir tık koleksiyoner gibi çevre birimlerini 3-6 ay aralıklarla sık sık değiştiriyorlar. Uzun süre kullanan kullanıcılarda genelde forumlara çok nadir uğruyor.

Ben MCU, encoder tarafında daha önde olan Darmoshark M3 V2 öneririm. Bu arada markadan bağımsız iki ürünü de 1K Hz'de kullanın. Switchleri benzer, 3395 ve 3950 arasında da devasa bir fark yok.

Aralarında muazzam farklar yok. Ayrıca önerilmeye başladığından beri genel olarak iki yıl geçmemiştir. Yani kimse size iki yıl sonra pili şu olur diyemez. Forumlarda sürekli fare deneyenler de, bir tık koleksiyoner gibi çevre birimlerini 3-6 ay aralıklarla sık sık değiştiriyorlar. Uzun süre kullanan kullanıcılarda genelde forumlara çok nadir uğruyor.

Ben MCU, encoder tarafında daha önde olan Darmoshark M3 V2 öneririm. Bu arada markadan bağımsız iki ürünü de 1K Hz'de kullanın. Switchleri benzer, 3395 ve 3950 arasında da devasa bir fark yok.
Atk a9 plus aldım bir sorun görmedim iyi yapmış mıyım ve darmoshark m3 v2 den iyi değil mi hem sensör hem pil

Atk a9 plus aldım bir sorun görmedim iyi yapmış mıyım ve darmoshark m3 v2 den iyi değil mi hem sensör hem pil
Evet daha iyi yapmışsın, 8k Hz yi o farenin stabil verebileceğini sanmıyorum açıkçası, şuan piyasadaki en üst seviye fareler bile stabil 8 ve 4k Hz veremedikleri için pro oyuncular bile oynamazken şu fiyat seviyesindeki bir farede 8 k hz olması tamamen pazarlama için bence , 3950 ultra çok daha iyi bir sensör ve A9 plus daha iyi bir mcuya sahip pil ömrüde daha iyi.

Geri