Pringles Ekşi Krema ve Soğan (Yeşil) 149,90 TL Migros

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
716
1000009857.webp

Sanal markette stok gözükmüyor bu yüzden link de bulamadım
Mağazada denk geldim yeni gelmiş

indirim değil de stok gelmiş, ufacıklar bence buna bu para çok valla açıkçası. sinemaya götürürken eşofmana sıkıştırdım bundan geçen gün kızla gömdük tadı değişmiş gibi biraz anlayamadım

indirim değil de stok gelmiş, ufacıklar bence buna bu para çok valla açıkçası. sinemaya götürürken eşofmana sıkıştırdım bundan geçen gün kızla gömdük tadı değişmiş gibi biraz anlayamadım
Geçen gün sadesi aynı fiyata sıcak fırsatlara atılmıştı ve rağbet görmüştü bugün daha çok isteneni gelmiş atayım dedim

tadı güzel mi bunun yemedim

Geçen gün sadesi aynı fiyata sıcak fırsatlara atılmıştı ve rağbet görmüştü bugün daha çok isteneni gelmiş atayım dedim
evet ama işte ikincisinin açılması biraz gereksiz geldi belki ben abartıyorumdur. neyse fırsat değil küçücük, bir kere denemelik aldım bir daha almam muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadeden güzel bence 1 mangal 2 bu benim
peynirli vardı sarı kutu o da güzel bbq da güzel evet mor kutu. çocukluk anılarım hep

evet ama işte ikincisinin açılması biraz gereksiz geldi belki ben abartıyorumdur. neyse fırsat değil küçücük, bir kere denemelik aldım bir daha almam muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peynirli vardı sarı kutu o da güzel bbq da güzel evet mor kutu. çocukluk anılarım hep
O gün sadece sadesi geldi buna ragmen bizim Migrosta 1 günde bitti yani rağbet var. İnternette 300 e falan satılıyor o da kırık geliyor geçen arkadaş bir mağazada bulmuş orada da 350

Ooooo skimpflasyon'un dibine vurulmuş yine. Alırım bi dal. Demek 140 GR. 25 Gramı yemişler ayak üstü yine. Gram başı 1 lira. USA'de 2 dolar Avrupa'da 1.5 EUR'a satıyorlar şunun 165 gramını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,802
Üyeler
204,531
Son üye
Kemal.
Geri