Geçen gün sadesi aynı fiyata sıcak fırsatlara atılmıştı ve rağbet görmüştü bugün daha çok isteneni gelmiş atayım dedimindirim değil de stok gelmiş, ufacıklar bence buna bu para çok valla açıkçası. sinemaya götürürken eşofmana sıkıştırdım bundan geçen gün kızla gömdük tadı değişmiş gibi biraz anlayamadım
evet ama işte ikincisinin açılması biraz gereksiz geldi belki ben abartıyorumdur. neyse fırsat değil küçücük, bir kere denemelik aldım bir daha almam muhtemelenGeçen gün sadesi aynı fiyata sıcak fırsatlara atılmıştı ve rağbet görmüştü bugün daha çok isteneni gelmiş atayım dedim
peynirli vardı sarı kutu o da güzel bbq da güzel evet mor kutu. çocukluk anılarım hepSadeden güzel bence 1 mangal 2 bu benim
O gün sadece sadesi geldi buna ragmen bizim Migrosta 1 günde bitti yani rağbet var. İnternette 300 e falan satılıyor o da kırık geliyor geçen arkadaş bir mağazada bulmuş orada da 350evet ama işte ikincisinin açılması biraz gereksiz geldi belki ben abartıyorumdur. neyse fırsat değil küçücük, bir kere denemelik aldım bir daha almam muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peynirli vardı sarı kutu o da güzel bbq da güzel evet mor kutu. çocukluk anılarım hep
burda stok full hepO ara tek çeşitti buna rağmen 1 günde bitti bizim burda yani rağbet var. İnternette 300 e falan satılıyor o da kırık geliyor geçen arkadaş bir mağazada bulmuş orada da 350
denedikten sonra inceleme bekliyoruz hocamEve geçince deneyeceğim ama 25 Gr küçültmüşler