EmirhanBayramFK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,079
Kasım gelirken. Satıcıların elinde eski maliyetten ürün dururken. Kasım döneminde pazaryerlerinin %1 komisyona kadar düştüğü seneryoda eminim düşecektir. Ben kendim satıcıyım. (Donanım kategorisinde değil)Bu daha bir şey değil yakında ramler gibi ekran kartları da 3-4-5x fiyata yaklaşacak şu an fiyatlar çok arttı diyip almayan ileride daha da pişman olur bence
not: yatırım tavsiyesi değildir aksini düşünen ona göre hareket edebilir, fiyatların düşmesini bekleyebilir![]()
Düşük maliyetle ürünüm varsa elimde ve zam geldiyse. Ve zam geldi diye satışım azaldıysa fiyat düşer o şekilde kasımda yakarım. Eğer ürünün satışı oldukça yavaşladıysa tabi. Ki bana sorarsan satışlar yavaşladı ekran kartı kategorisinde. Kasım dönemini bekleyen müşteri çok olduğu gibi bizim gibi satıcılarda bekliyor. Çünkü günlük çektiğimiz cirolar çok tatlı oluyor. Düşük komisyon ile satıyoruz. Klasik aylarda %10 %5 arası komisyon tarifesi uygulanıyor.
**Bu dediğimi her satıcı yapmaz tabii ki çünkü yerine koyma diye bir şey var. O adam stoğu eritse yerine koyamayacağı için deposunda bekletir yüksekten satar. Dövizle alındığı için ve yerine koyamayacağı için düşük oranda bi iskonto yaparlar sadece.
Son düzenleme: