❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Oc 71009tl 9 Taksit

Bu daha bir şey değil yakında ramler gibi ekran kartları da 3-4-5x fiyata yaklaşacak şu an fiyatlar çok arttı diyip almayan ileride daha da pişman olur bence
not: yatırım tavsiyesi değildir aksini düşünen ona göre hareket edebilir, fiyatların düşmesini bekleyebilir :D
Kasım gelirken. Satıcıların elinde eski maliyetten ürün dururken. Kasım döneminde pazaryerlerinin %1 komisyona kadar düştüğü seneryoda eminim düşecektir. Ben kendim satıcıyım. (Donanım kategorisinde değil)

Düşük maliyetle ürünüm varsa elimde ve zam geldiyse. Ve zam geldi diye satışım azaldıysa fiyat düşer o şekilde kasımda yakarım. Eğer ürünün satışı oldukça yavaşladıysa tabi. Ki bana sorarsan satışlar yavaşladı ekran kartı kategorisinde. Kasım dönemini bekleyen müşteri çok olduğu gibi bizim gibi satıcılarda bekliyor. Çünkü günlük çektiğimiz cirolar çok tatlı oluyor. Düşük komisyon ile satıyoruz. Klasik aylarda %10 %5 arası komisyon tarifesi uygulanıyor.

**Bu dediğimi her satıcı yapmaz tabii ki çünkü yerine koyma diye bir şey var. O adam stoğu eritse yerine koyamayacağı için deposunda bekletir yüksekten satar. Dövizle alındığı için ve yerine koyamayacağı için düşük oranda bi iskonto yaparlar sadece.

Son düzenleme:
Ben aldım Non OC olanı. Birkaç ay önce sıfır 5080 almıştım bu fiyata, aldığım fiyata satmıştım. Şimdi elimde 5080, 9070 XT var, ona rağmen aldım. Sıfır, 9 taksit, oyun hediyeli. Zaten 65k'nın altına gelmiş oluyor. Diğer kartları satar bunu birkaç yıl kullanırım. Bu çip kriziyle 6000 serisi 2028'den önce imkansız gibi zaten. Bir 6070 Ti - 6080 çekene kadar kullanılır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu 5090 haberi hocam. 5070 Ti'da risk yok mu muhakkak var ama çok daha düşük. Hafif UV ile 5070 Ti da 5080 de güvenle kullanılır kaliteli PSU ile.

Hiçbir şey sonsuza dek artmaz. Para kazanmayıp sadece oyun için 80bine kaç kişiye satabilirler sizce? Ekran kartı satışları bu fiyatlarla oyuncuya bitti. Bu fiyatlara anca 1-2 tane para kazanmak amacıyla alana satarsın. Stoktaki ürünle aylarca bakışırsın.

eğer alınacaksa, oc olmayan modeli 3k daha ucuz sanırım o daha mantıklı...
bilgisi olanlar cevap verebilirse sevinirim...

eğer alınacaksa, oc olmayan modeli 3k daha ucuz sanırım o daha mantıklı...
bilgisi olanlar cevap verebilirse sevinirim...
Tabi ki o mantıklı neredeyse %1 bile etkisi yok OC modellerin .

5080 olsa düşünmeden Nitro+'dan geçerdim ama bunun için değmez değil mi?
9070xt den 5070ti ye değil 5080 e bile bütçe sorun olmadığında belki geçilir. Ekran kartını güncellemenin temel kuralı size yüzde 40 ve üzeri performans artışı sağlıyor mu? cevabı evet ise güncelleme yapabilirsiniz. Hayır ise israftan öteye gitmeyen güncelleme olur.

la millet bunu yarı fiyatına almıştı acaba ne düsünüyorlar şimdi.

Allah Vatan'dan razı olsun uzun süre 39 - 45 bin civarına sattılar 5070Ti'ı.

Geri