Çözüldü✓ Asus Aqwmg 2k OLED Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
27000
Gta 6 için 2k oled monitör arıyorum. İlk defa oled monitör alacağım araştırdıktan sonra en mantıklı modelin bu olduğunu düşündüm.Sizin önerebileceğiniz başka modeller var mı? Bide oled yanması olur diye korkuyorum oled yanması sık sık yaşanan bir şey mi?

Gta 6 için 2k oled monitör arıyorum. İlk defa oled monitör alacağım araştırdıktan sonra en mantıklı modelin bu olduğunu düşündüm.Sizin önerebileceğiniz başka modeller var mı? Bide oled yanması olur diye korkuyorum oled yanması sık sık yaşanan bir şey mi?
Gray banding çıkma ihtimali ve zamanla artma ihtimali bence en can alıcı noktası. Benim önerim gta 6 için alacaksanız 4. veya 5. nesil QD oled almak olur yani trueblack500 veya trueblack600 modellerden. Şu an satışta yoklar. 2026 sonu-2027 başı gibi gelecekler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gray banding çıkma ihtimali ve zamanla artma ihtimali bence en can alıcı noktası. Benim önerim gta 6 için alacaksanız 4. veya 5. nesil QD oled almak olur yani trueblack500 veya trueblack600 modellerden. Şu an satışta yoklar. 2026 sonu-2027 başı gibi gelecekler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oledler sıkıntılıysa oled dışı önerebileceğiniz monitör var mı? 2026 sonunu bekleyemem GTA çıkışına yetiştirmek istiyorum

sen ona bakma hocam her konuya aynı linkleri atıp aynı cevapları veriyor. millet alıp senelerdir keyfine bakıyor, böyle ufak seylere bu forum dısında takılan yok.
4 ve 5. nesil oledler min 40k olur ve çıkmasına daha çok var.
başlıktaki model gayet yeterli ama yerinde olsam
buna bakardım.
Hocam aralarındaki fark nedir? Bir de oled yanmasını engellemek için uzun süre aynı ekranda kalmaması gerektiğini okumuştum forumda bu doğru mu?

Son düzenleme:
Oledler sıkıntılıysa oled dışı önerebileceğiniz monitör var mı? 2026 sonunu bekleyemem GTA çıkışına yetiştirmek istiyorum
sen ona bakma hocam her konuya aynı linkleri atıp aynı cevapları veriyor. millet alıp senelerdir keyfine bakıyor, böyle ufak seylere bu forum dısında takılan yok.
4 ve 5. nesil oledler min 40k olur ve çıkmasına daha çok var.
başlıktaki model gayet yeterli ama yerinde olsam
buna bakardım.

Miniled Televizyon da alabilirsin rahat rahat GTA'yı uzanarak oynarsın

Hocam aralarındaki fark nedir? Bir de oled yanmasını engellemek için uzun süre aynı ekranda kalmaması gerektiğini okumuştum forumda bu doğru mu?
1790784839764.webp

hocam yeni nesillerde korumalar gayet yeterli ama oled olduğu icin yinede dikkat etmek lazım.
parlaklığı max 50 yapın eskisi gibi üstüne düsmene gerek yok , zaten monitör kendini koruyor tabloya bakın.
4-5 saat oyununu oynarsın yani korkmana gerek yok.

Alıntıyı görüntüle
hocam yeni nesillerde korumalar gayet yeterli ama oled olduğu icin yinede dikkat etmek lazım.
parlaklığı max 50 yapın eskisi gibi üstüne düsmene gerek yok , zaten monitör kendini koruyor tabloya bakın.
4-5 saat oyununu oynarsın yani korkmana gerek
Hocam bu özellikler bana attığınız linkteki monitörde olan özellikler değil mi.

Hocam bu özellikler bana attığınız linkteki monitörde olan özellikler değil mi.
Hocam dediğiniz asustada bunların bir çoğu var hangisi daha iyidir diye sorarsanız teknik olarak bir şey diyecek kadar bilgim yok ama sorduğunuz monitörü kullanıyorum stok ayarlarla baya memnunum diyebilirim gray banding sorunu biraz var bende ama göze çarpmadığı için iadeyle vs uğraşmadım ama genel olarak güzel monitör bence

Ama ben monitörü alırken bana şey deniliyordu bu gray banding olayı biraz da şansa bağlıymıs sanırım sizde hicde olmayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,528
Üyeler
204,457
Son üye
Orhan YALDIZ
Geri