Öneri Gta Vice City Oynanır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
14,391
GTA+ varken definitive edition indirdim %40 falan bitirmişim. Birkaç tane de mod kurdum ama fena sıkıcı ya. San Andreas gibi hiç değil. Güzel müzik var ama sayısı cidden az. Görevler çok benzer. Daha fazla oynamamı gerektirecek bir şey var mı bu oyunda? 6 oynayana kadar bi miami havası göreyim dedim bok gibi bir şey çıktı.

Oynanır bende gta v oynuyorum şuan hikaye modu
2025 yazında bitirdim gram sıkılmadım 5te ama vice cityde max bir yere konumlan adam öldür,yarış yap, adam kovala bu. 2022 gibi san andreas bitirmiştim telefonda %100e bile zorlamıştım sıkılmadım. save silinmese daha oynardım açık dünyada

Ben gta oyunlarini telefondan %100 icin oynuyorum disarida bos zamanda telefonda oynamak icin vice city i yeni bitirdim sahsen o kadar kotu degildi keyifliydi lakin 100 yolcu fotur taxi gorevi , hidden package ler, itfaiye gorevi kanserdi ama keyif aldim. Sadece gorevleri yapsan kisa surede biter.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben gta oyunlarini telefondan %100 icin oynuyorum disarida bos zamanda telefonda oynamak icin vice city i yeni bitirdim sahsen o kadar kotu degildi keyifliydi lakin 100 yolcu fotur taxi gorevi , hidden package ler, itfaiye gorevi kanserdi ama keyif aldim. Sadece gorevleri yapsan kisa surede biter.
hidden package için mod kurdum f1+1 100 defa bastım kapiş bitti

hidden package için mod kurdum f1+1 100 defa bastım kapiş bitti
Ben telefondan modsuz oynadim hatta kendime daha zorluk cikarsin diye bazi ozel araclari topladim. Siyah admiral pony helikopter(garaja kattim ama yok oldu xd) keyif almadim desem yalan olur ama bazen insani bunaltti taxi ve itfaiye gibi

• Beğen
Zaman zaman açıp oynamak keyifli. %100 hiç zorlamadım ama sırf ana görevleri bitirmek için bile birkaç kez bitirdiğim oldu

• Beğen
Hocaaaam telefonda rockstar hesabını yıllar sonra girebildim hep hata veriyordu. Oyun sonundan sonra save var. 1 yıldır clash royale oynuyom ünide artık değişim vakti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,853
Üyeler
204,540
Son üye
muKA
Geri