İkinci El Sistemde Bir Katakulli Var mı Yok Mu ?

Ben olsa bir video isterdim. Önce kendini gösterip sistemi tek tek parçalarını sayacak, sonra arka kameraya çevirip parçaların faturasını, bir sonraki adımda bilgisayarın içindeki parçaları gösterip en son sistemi açarak yazılımsal olarak donanımları gösterecek, kapatacak. Çok zamanını almayacak bu işlem için itiraz ederse katakulli vardır.

Valla bana da inandırıcı gelmedi. Yanında 2k monitörle beraber 50k diyor garip yani. ASUS ROG Strix XG27ACS . Resimlerde de var bu monitör.
Valla monitöre 10 milyar desen zaten 30 lira yapıyor ram SSD ile beraber.

Bu kadar paranoya iseniz gidip alın, zaten kargo başlı başına bi kumar.

Öncelikle bu işin olur tarafı yok ama zorlarım dersen,

Ayrıca sana ne atarsa atsın ister video ister pdf bunu kafaya koymuş kişi sizi illaki üzer.

Fatura aslını pdf olarak atsın. Hiçbir bilgiyi silmesine gerek yok. Zaten 10 yaşındaki bebelerde her bilgi var.

E-Arşiv faturadır büyük ihtimalle pdf üzerinde oynama yapıldıysa düzenlemeler tespit edilebilir. Vatan bilgisayar ise fatura aslına burdan ulaşabilirsin.

1790833799757.webp

hoca depolamayı kendi alacaktır o yüzden yapıyordur anlaşılan parayı bozmaması için olabilir.

Ayrıca sana ne atarsa atsın ister video ister pdf bunu kafaya koymuş kişi sizi illaki üzer.

Fatura aslını pdf olarak atsın. Hiçbir bilgiyi silmesine gerek yok. Zaten 10 yaşındaki bebelerde her bilgi var.

E-Arşiv faturadır büyük ihtimalle pdf üzerinde oynama yapıldıysa düzenlemeler tespit edilebilir. Vatan bilgisayar ise fatura aslına burdan ulaşabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
E-arşiv fatura diyor. Üzerindeki fatura numaraları ve QR kod ile doğruluğu detayları teyit edilebiliyormuş zaten. Bakalım arkadaş ne zaman uyanacak. Gececi sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hoca depolamayı kendi alacaktır o yüzden yapıyordur anlaşılan parayı bozmaması için olabilir.
Olabilir belki de unutmuştur gerçekten. (yersek) Ben diyince aklına gelmiştir sökecektir

Bir kaç spesifik video istedim gönderince paylaşırım burada testleriyle beraber.

Geçen hafta rtx 5080 64gb beyaz trident ddr5 ram olan bir sistemi gerisini söylemeye gerek yok 105 bine satışına tanık oldum. Ondan önce bir arkadaş vasıtasıyla kendisinin 7 bine alıp bana 10 bine verdiği 5600x+msi b550 gaming plus + 32 gb ram parçalarından oluşan seti aldım. Şu aralar daha önce hiç olmadığı kadar nakit sıkışıklığı var. Buldun mu parayı basıp alacaksın.

Geçen hafta rtx 5080 64gb beyaz trident ddr5 ram olan bir sistemi gerisini söylemeye gerek yok 105 bine satışına tanık oldum. Ondan önce bir arkadaş vasıtasıyla kendisinin 7 bine alıp bana 10 bine verdiği 5600x+msi b550 gaming plus + 32 gb ram parçalarından oluşan seti aldım. Şu aralar daha önce hiç olmadığı kadar nakit sıkışıklığı var. Buldun mu parayı basıp alacaksın.
Nakit sıkışıklığı olduğu doğrudur. Kendisi doğuda yaşıyor zaten bilmeme olasılığı vardır ya da güncel fiyat takip etmiyordur bilemiyorum

Valla monitöre 10 milyar desen zaten 30 lira yapıyor ram SSD ile beraber.
Ben olsa bir video isterdim. Önce kendini gösterip sistemi tek tek parçalarını sayacak, sonra arka kameraya çevirip parçaların faturasını, bir sonraki adımda bilgisayarın içindeki parçaları gösterip en son sistemi açarak yazılımsal olarak donanımları gösterecek, kapatacak. Çok zamanını almayacak bu işlem için itiraz ederse katakulli vardır.
Bummm patladı satış. Hayırlı işler diyelim nt. Pgyi de kapatmış ilandan

Sistem Kars'ta arkadaşlar. Ben Kars'tayım gidip elden alırım ucuz sistemmiş ben denerim şansımı diyen varsa atarım ilanı.

Ekler

• 1790845527297.webp
    1790845527297.webp
    88.1 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Bummm patladı satış. Hayırlı işler diyelim nt. Pgyi de kapatmış ilandan

Sistem Kars'ta arkadaşlar. Ben Kars'tayım gidip elden alırım ucuz sistemmiş ben denerim şansımı diyen varsa atarım ilanı.
Kars mı :). Bu yüzde 99 tokatçı. Özellikle uzak bölge seçiyorlar. Havale vb sonra kaybolurlar

Son düzenleme:
Geri