❌İndirim Bitti! Aula F75 Hafif İndirim 2.7k(İtopya İtopik Saatler)

hocam açıkcası kablosuz olması zorunlu değilse manyetik klavye almaya çalışırdım. Mekanik klavyelerden farklı olarak siz tuşa basar basmaz çok hızlı algılıyorlar. Aynen bunun gibi :https://ulugames.com.tr/products/smailwolf-sk11-manyetik-switch-klavye?variant=45214703550573
ama dediğim gibi kablolular.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yada belki bunlar hocam: https://wraithesports.com/products/wraith-w60?_pos=5&_sid=4ab29d138&_ss=r https://wraithesports.com/products/...1&_sid=4ab29d138&_ss=r&variant=50392087527617
Kablosuz şart hocam ya sağ olun yine de

Sattığıma en pişman olduğum klavye, hala daha 2.5'e kadar bunun kadar tok ses veren başka bir klavye yok. Tabi ünlenince fiyatlar uçtu ne yazık ki.

Şu çöpü almayın aldırmayın bu fiyatlara 2. Eldede 1.5k üstü para vermeyin.
adam haklı böyle dandik markaları basımıza msi asus yaptılar. yok attack shark yok aula hepsi temunun sayesinde foruma giren fason ve dandik ürünler. tabi bu forumda cok toksik bir kitle var, aldığı ürünü öyle bir savunuyorlar ki kılıclarla toplarla geliyorlar. aynen kanka sen aldın ya en iyisi o en süperide o hadi bunada gülücük at.

adam haklı böyle dandik markaları basımıza msi asus yaptılar. yok attack shark yok aula hepsi temunun sayesinde foruma giren fason ve dandik ürünler. tabi bu forumda cok toksik bir kitle var, aldığı ürünü öyle bir savunuyorlar ki kılıclarla toplarla geliyorlar. aynen kanka sen aldın ya en iyisi o en süperide o hadi bunada gülücük at.
Kendi custom klavyemi yaptım kullanıyorum pcb kaliteli kullandım bütün switchleri loopladım linear ttc switch kullandım forumdaki bir çok kişinin toplam hayatı boyunca göremeyeceği kadar fazla klavye kullandım ama en iyisi kesinlikle aula f75 di.

Dostum neden saldırıyorsun? Ben de arkadas gibi 6-7 farklı klavye kullandım 5-6 k paralar verip aldığım klavyeler bile duruyor bazamın altında, döndüm dolaştım aula f75 kullanıyorum, bir kaç ufak değişiklikle her açıdan tatmin eden bi klavye. Hiç üzmedi :)

Ya bu forumda gerçekten garip bir kitle var. Her şey çöp. Zamanında daha ucuz aldığınız için çöp olmuyor. Enflasyon yüksek ve yurtdışı alışveriş neredeyse tamamen yasak. Bu ürünün Türkiye'de fiyatı bu yani artık. Benim bütçem de el verişli olmasına rağmen f75 sevdim ve aldım. Kuzenimde sesine bayılmıştım. Çok da memnunum. Çöp filan değil. Asıl çöp ürünlerin çoğu bilindik markalarda var. İhtiyacınız olmayan ürünlere marka değeri için para ödeyip 8K hz manyetik klavyeleri de alabilirsiniz. O da sizin tercihiniz. Herkes uzman olmuş valla ne güzel.

Aynen hocam en iyisi MonsGeek M1W HE Silver

https://www.itopya.com/aula-f75-gra...q-sYSIdl6W5gbbneSOZfs-ZlRIQilkOhMQ8k0TyGCrGLr
Benim şahsen kullandığım klavye 2. Elden 1800 e almıştım 2700 eder mi bilmiyorum ama yine de indirime girmiş daha iyi fiyata daha iyi ürün var mıdır bilmiyorum ama ihtiyacı olan bakabilir sesini seviyorum membran klavyeden geçince ben çok büyük fark hissettim tavsiye ederim
Temuda ilk satıldığında 700 küsüre beyazını almıştım ilk switchli klavye deneyimimdi geldiğinde sesini duyunca baya beğenmiştim. Bu siyahının sesi o kadar iyi değil.

Kablosuz şart hocam ya sağ olun yine de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya bu forumda gerçekten garip bir kitle var. Her şey çöp. Zamanında daha ucuz aldığınız için çöp olmuyor. Enflasyon yüksek ve yurtdışı alışveriş neredeyse tamamen yasak. Bu ürünün Türkiye'de fiyatı bu yani artık. Benim bütçem de el verişli olmasına rağmen f75 sevdim ve aldım. Kuzenimde sesine bayılmıştım. Çok da memnunum. Çöp filan değil. Asıl çöp ürünlerin çoğu bilindik markalarda var. İhtiyacınız olmayan ürünlere marka değeri için para ödeyip 8K hz manyetik klavyeleri de alabilirsiniz. O da sizin tercihiniz. Herkes uzman olmuş valla ne güzel.
Bu arada sesli olmaları hariç Gamepower ve Havit'in ₺1700-2000K arası klavyeleri gayet uzun ömürlü ve switch falan olarak kaliteliler. Yani 1-2 spesifik ürün hariç düşük bütçede alınabilir ürünler. Sadece keycaps, kasa plastiği ve gasket yani yalıtım içermeyen yapısından sesliler.

Bu arada sesli olmaları hariç Gamepower ve Havit'in ₺1700-2000K arası klavyeleri gayet uzun ömürlü ve switch falan olarak kaliteliler. Yani 1-2 spesifik ürün hariç düşük bütçede alınabilir ürünler. Sadece keycaps, kasa plastiği ve gasket yani yalıtım içermeyen yapısından sesliler.
500 TL -1k bandında da alınabilir ürün vardır. Herkesin bütçesine ve zevkine göre değişir. O konuda bir sorun yok ya. Ben ezbere konuşulmasına karşıyım sadece.

Linç edeceklerdi beni sırf bunun önerisini açtım diye ya bu kadar farklı görüşler olduğunu bilmiyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,629
Üyeler
204,487
Son üye
imen-chan
Geri