Yardım 1080p Aaa(Triple-A) Oyunlar İçin Monitör Lazım

g3 alma ghostingin tanımı monitör
Eyvallah hocam alınır dedin Peki kaç vermeliyim sence ederi ne kadardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kaldırmıyor arc b580 2k AAA oyunları ya ayarları çok kısmak zorunda kalıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Eyvallah hocam alınır dedin Peki kaç vermeliyim sence ederi ne kadardır
tcl monitörlere hiç bakmadım çünkü videosunu çekenlerin hepsi alakalı alakasız sponsor videosuydu bir de forumda birkaç konu açılmıştı iyi değiller diye ama bakmadım doğrusu

tcl monitörlere hiç bakmadım çünkü videosunu çekenlerin hepsi alakalı alakasız sponsor videosuydu bir de forumda birkaç konu açılmıştı iyi değiller diye ama bakmadım doğrusu
Tamamdır hocam sağolasın teşekkür ederim yardım etmeye çalıştığın için

• Beğen
hayatın boyunca b580 kullanmayacaksın sonuçta 2k alınır yine de
alıp 1080p kullanırsın ama 27 inçte çamur gibi oluyor
bunu alabilirsin 2k 24 inç 300hz çok iyi monitör. 1080de de iyi

@Adilbey

@Adilbey
Hocam sağolasın ama 2k alırsam o keskinliği görebilmek için 27 inç alırım muhtemelen mini LEDler oledler gibi eskimediğinden bunu(alacağım 1080p monitörü)2. Panel olarak kullanırım 3-4 yıl sonra ekran kartını değiştireceğim zaman o zamana zaten mini LEDler hatta belki mikroledler yaygınlaşır onu alırım ama çok radikal bir şey olmadıkça 2k kullanmayı planlamıyorum arc b580le yinede çok teşekkür ederim

• Beğen

@Adilbey
Hocam peki ne kadar vermeliyim sence onu cevaplamadın(2. El için)

Beyler hala önerilere açığım

Bekliyorum

Hocam herkes VA panelin içinden geçmiş. Arkadaşın bütçesi yok ve 2k istemediğini söylüyor linkler 10k+ ve 2k monitörler atılmış. Ben VA kullaniyorum hiçbir sorununu görmedim. Evet ghosting var ama arkadaş zaten AAA oynayacağım diyor. G3 sorunlu ve ghostingi fazla çok doğru. G3 alma başka bir VA panel alınabilir IPS lere göre hem çok ucuz hem renk kalitesi güzel

VA panel 180hz 23.8 Inç 1080p ve fiyatı uygun. Eğer VA istemezseniz de diğer link inceleyebilirsin. Yorumları forumlarla iyi gözüküyor

Hocam herkes VA panelin içinden geçmiş. Arkadaşın bütçesi yok ve 2k istemediğini söylüyor linkler 10k+ ve 2k monitörler atılmış. Ben VA kullaniyorum hiçbir sorununu görmedim. Evet ghosting var ama arkadaş zaten AAA oynayacağım diyor. G3 sorunlu ve ghostingi fazla çok doğru. G3 alma başka bir VA panel alınabilir IPS lere göre hem çok ucuz hem renk kalitesi güzel

VA panel 180hz 23.8 Inç 1080p ve fiyatı uygun. Eğer VA istemezseniz de diğer link inceleyebilirsin. Yorumları forumlarla iyi gözüküyor

Hocam tavsiyelerin için çok sağolasın ben zaten ama öyle aşırı bütçe kısıtlamam yok TCL 25G64 modeline bakıyorum şuan zaten yani 1080p de olabilecek en iyi görüntü kalitesini almayı hedefliyorum ghosting ve black smearing veya Blooming olabildiğince az olduğu bir şekilde ama yani bütçe o kadar da kısıtlı değil

Ekran kartım kaldirmadığından almıyorum 2k

Hala tavsiyelere açığım

Sağolasın hocam bende öyle düşünüyorum ama sence şu 2. El muhabbetine ne diyorsun 2. Elde ne kadar verilir? sıfırı için indirim bekleyeyim mi? düşer mi sence daha yeni 9k dı diye biliyorum
6000-7000 TL verilir 2.elde.İndirim bekleme bence.Ülkede her geçen gün ürünlere zam geliyor.Elbet bir ara ucuzlarda kaçtan kaça düşer belli değil.İhtiyacın varsa al geç.Gerisini düşünme.Elindeki üründe sağlam çıkarsa indirime girmiş veya girmemiş çok mesele değil.

Geri