❌İndirim Bitti! Aula F75 Hafif İndirim 2.7k(İtopya İtopik Saatler)

adam haklı böyle dandik markaları basımıza msi asus yaptılar. yok attack shark yok aula hepsi temunun sayesinde foruma giren fason ve dandik ürünler. tabi bu forumda cok toksik bir kitle var, aldığı ürünü öyle bir savunuyorlar ki kılıclarla toplarla geliyorlar. aynen kanka sen aldın ya en iyisi o en süperide o hadi bunada gülücük at.

Bu işlerden anlamayan biri olduğunu çok belli ediyorsun.

rengiyle değil de switchle ilgili sesi aynı siyah reaper switch mesela en iyisi ses anlamında.
Aynen ayak üstü yazdım detaylı yazamadım. Temudan aldığım beyazında yeşil switch vardı baya tok ve tatlı bir sesi vardı. Daha sonra amazon depodan 1700e falan siyah olanını almıştım onda gri switch vardı sesi o kadar tok gelmemişti satmıştım buradaki ikinci el bölümünde.

adam haklı böyle dandik markaları basımıza msi asus yaptılar. yok attack shark yok aula hepsi temunun sayesinde foruma giren fason ve dandik ürünler. tabi bu forumda cok toksik bir kitle var, aldığı ürünü öyle bir savunuyorlar ki kılıclarla toplarla geliyorlar. aynen kanka sen aldın ya en iyisi o en süperide o hadi bunada gülücük at.
2-3k arası önerebileceğiniz kablosuz klavye var mı? Siyah olsa iyi olur.

Bir de hocam neden çöp dedin ki ne sorunu var klavyenin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok araştırmadım ama fena da değil 2.5k ya düşünce indirime girdi diye bir şey açılmıştı diye hatırlıyorum
Hocam şahsen zamanında temudan 700tl gibi bi fiyata aldım. Ben olsam yukarıda yazdıkları gibi 2k üzerini vermezdim. 2.4ghz de bağlantı sorunları oluyor. K harfi daha 1 yıllık klavyede çift basıyor. Bazen hızlı yazarken tuşları algılamıyor. Kısacası bt ve 2.4ghz modunu önümüzdeki yıla kullanamam gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Hocam şahsen zamanında temudan 700tl gibi bi fiyata aldım. Ben olsam yukarıda yazdıkları gibi 2k üzerini vermezdim. 2.4ghz de bağlantı sorunları oluyor. K harfi daha 1 yıllık klavyede çift basıyor. Bazen hızlı yazarken tuşları algılamıyor. Kısacası bt ve 2.4ghz modunu önümüzdeki yıla kullanamam gibi görünüyor.
en doğrusu hocam. Saçma sapan markalara ne paralar bayılan insanlar olmuşuz bu paraya rağmen öven insanları görüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
en doğrusu hocam. Saçma sapan markalara ne paralar bayılan insanlar olmuşuz bu paraya rağmen öven insanları görüyorum
bu forumun kitlesiyle ugrasılmaz hocam. ktc denilen fason üretim monitörleri bile msi ve asus gibi markalarının önünde görüyorlar, hayal dünyaları ve kendi doğruları felaket. bunlara bunlar gibi davranacaksın ne aldıysan en iyisi odur.

Hiç kulanmamış ki garibim
Benim yazdıklarımı okumayan muhtelemen 3.5 IQ lu birisin çoluk çocukla laf dalaşına giremem hiç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu forumun kitlesiyle ugrasılmaz hocam. ktc denilen fason üretim monitörleri bile msi ve asus gibi markalarının önünde görüyorlar, hayal dünyaları ve kendi doğruları felaket. bunlara bunlar gibi davranacaksın ne aldıysan en iyisi odur.
Bence susmalısın en iyisi Aula f75
Garibim hayatında auladan başka klavye kullanmamış

Ekler

• IMG-20261001-WA0007.webp
    IMG-20261001-WA0007.webp
    289.6 KB · Hit: 20
  • IMG-20261001-WA0011.webp
    IMG-20261001-WA0011.webp
    323.9 KB · Hit: 18
  • IMG-20261001-WA0009.webp
    IMG-20261001-WA0009.webp
    287.9 KB · Hit: 18