sakın bulaşma sakınyenilenmiş ıphone 16 pro almayı düşünüyorum sizce almak mantıklı mı beni cezbeden kısmı karta taksit olması ve faizsiz olması.
nelere dikkat etmem gerekir önereceğiniz bir firma vs var mı
ben aldım 3 4 kez iyi gelirse kullanılabilir düzeyde gelmezse iade hakkı var yenilenmiş telefonlara bilinçsizce önyargılı davranılıyor bazıları kullanıcıların sattıkları orjinal telefonlar oluyor ben genelde b kozmetik alıyorum degisensiz cıkıyorHiç yenilenmiş telefon almadım ama alanların memnun olduğunu görmedim duymadım. Forumda genellikle yenilenmiş telefon tavsiye edilmez.
hb bilişim öneririm cok ilgililer beğenmezsen değişim yapabiliyorsun bana arka kapagı değişen 14 pro gelmişti kargoyla gönderdim değişensizini yolladılar bu zamana kadar 4 tane telefon aldım b kozmetik hepsi orjinal cıktıyenilenmiş ıphone 16 pro almayı düşünüyorum sizce almak mantıklı mı beni cezbeden kısmı karta taksit olması ve faizsiz olması.
nelere dikkat etmem gerekir önereceğiniz bir firma vs var mı
neden hocamsakın bulaşma sakın
link atar mısınben aldım 3 4 kez iyi gelirse kullanılabilir düzeyde gelmezse iade hakkı var yenilenmiş telefonlara bilinçsizce önyargılı davranılıyor bazıları kullanıcıların sattıkları orjinal telefonlar oluyor ben genelde b kozmetik alıyorum degisensiz cıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hb bilişim öneririm cok ilgililer beğenmezsen değişim yapabiliyorsun bana arka kapagı değişen 14 pro gelmişti kargoyla gönderdim değişensizini yolladılar bu zamana kadar 4 tane telefon aldım b kozmetik hepsi orjinal cıktı
En ucuzlara yönelme değişeni cok oldugu icin ucuz olma ihtimali yüksek 3 5 fazla ver orjinal gelirşuanda hepsiburada üzerinden 68 bin tl ye 16 pro alabiliyorum faizsiz 7 taksite veriyor 68+ benim 13ü sayıyolar 21 bine
neden hocam
link atar mısın
a kalite almayı düşünüyorum zaten değişensiz oluyor sadece pilini değiştiriyorlar %80in altına düştüyse eğerEn ucuzlara yönelme değişeni cok oldugu icin ucuz olma ihtimali yüksek 3 5 fazla ver orjinal gelir
ben zaten aldığım telefonları satan birisi değilim kendi maaşımla aldığım ilk telefon xiaomi mi6ydı o hala duruyor evde arada şarjını fulleyip bakıyorumbüyük kumar aga. 2 kez aldım biri çöp çıktı önemsemedim diğerini de hala kullanıyorum temiz cihaz geldi şansa. iade hakkın vs var ama içinde bi problem varsa bunu anlayamazsın. satarken de yenilenmiş cihaza bulaşmak istemiyor insanlar. değiş tokuş kampanyalarında da kabul etmiyorlar. telefon değişensiz tertemiz olsa da. tek artısı taksitle alabilmen. durumun el veriyorsa ikinci el temiz al. kısacası yenilenmiş etiketi alırken büyük kolayık, satarken ise çok daha büyük bi zorluk hocam.
a kalite hatasız oldugundan degiseni olur diye düsünüyoruma kalite almayı düşünüyorum zaten değişensiz oluyor sadece pilini değiştiriyorlar %80in altına düştüyse eğer
ben zaten aldığım telefonları satan birisi değilim kendi maaşımla aldığım ilk telefon xiaomi mi6ydı o hala duruyor evde arada şarjını fulleyip bakıyorum![]()