Cihangirr
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 70000
Merhaba, bütçem max 70k bunun içinde taksitlendirmem gerekiyor. Pek anladığım konular değil 1 haftadır araştırıyorum kafayı yemiş durumdayım herkes farklı bir şey öneriyor buldum diyorum ya fiyat uymuyor yada sistem. Şuan incehesapta sepetimde olan bir sistem var bunuda cuma indirimlerinde 60 65k ya düşerse almak istiyorum.
Sistemi alma nedenim yazılım sunucu işleri sanal makina vs kurarım işletmem için aktif olarak web projeleri hazırlıyorum kasmadan yavaşlamadan akıcı birşekilde birden fazla iş yapmama yardımcı olsun yeterli. Oyun vs oynamıyorum benim için yüzeysel olarak istediğim şey şu;
32gb RAM
1tb SSD
Kafama yatan sistemi aşağıda verdim fiyat yüksek bence dediğim gibi düşmesini bekliyorum veya kedim inirim kovalayıp toplayacağım bilmiyorum pek acelem yok ama zam gelmedende almak istiyorum.
Sistemi alma nedenim yazılım sunucu işleri sanal makina vs kurarım işletmem için aktif olarak web projeleri hazırlıyorum kasmadan yavaşlamadan akıcı birşekilde birden fazla iş yapmama yardımcı olsun yeterli. Oyun vs oynamıyorum benim için yüzeysel olarak istediğim şey şu;
32gb RAM
1tb SSD
Kafama yatan sistemi aşağıda verdim fiyat yüksek bence dediğim gibi düşmesini bekliyorum veya kedim inirim kovalayıp toplayacağım bilmiyorum pek acelem yok ama zam gelmedende almak istiyorum.
Raider V2 OEM Paket Özellikleri
| İşlemci | AMD Ryzen 5 7500F |
|---|---|
| İşlemci Hızı | 3.70 GHz |
| Sabit Disk (HDD) | Yok |
| SSD | 1TB |
| Bellek | 16GB |
| Ekran Kartı | Nvidia GeForce RTX 5060 Ti |
| Ekran Kartı Hafızası | 8GB |
| Ekran Kartı Bellek Tipi | GDDR7 |
| Ekran Kartı Bellek Arayüzü | 128 Bit |
| İşlemci Modeli | AMD|Ryzen 5 |