F/P Sistem Arıyorum (Bilgim Kısıtlı)

Cihangirr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Merhaba, bütçem max 70k bunun içinde taksitlendirmem gerekiyor. Pek anladığım konular değil 1 haftadır araştırıyorum kafayı yemiş durumdayım herkes farklı bir şey öneriyor buldum diyorum ya fiyat uymuyor yada sistem. Şuan incehesapta sepetimde olan bir sistem var bunuda cuma indirimlerinde 60 65k ya düşerse almak istiyorum.

Sistemi alma nedenim yazılım sunucu işleri sanal makina vs kurarım işletmem için aktif olarak web projeleri hazırlıyorum kasmadan yavaşlamadan akıcı birşekilde birden fazla iş yapmama yardımcı olsun yeterli. Oyun vs oynamıyorum benim için yüzeysel olarak istediğim şey şu;

32gb RAM
1tb SSD

Kafama yatan sistemi aşağıda verdim fiyat yüksek bence dediğim gibi düşmesini bekliyorum veya kedim inirim kovalayıp toplayacağım bilmiyorum pek acelem yok ama zam gelmedende almak istiyorum.

IMG_4299.webp

Raider V2 OEM Paket Özellikleri

İşlemciAMD Ryzen 5 7500F
İşlemci Hızı3.70 GHz
Sabit Disk (HDD)Yok
SSD1TB
Bellek16GB
Ekran KartıNvidia GeForce RTX 5060 Ti
Ekran Kartı Hafızası8GB
Ekran Kartı Bellek TipiGDDR7
Ekran Kartı Bellek Arayüzü128 Bit
İşlemci ModeliAMD|Ryzen 5
İşletim SistemiFreeDOS
Max. Ram Kapasitesi128GB

IMG_4300.webp

şuan sistem yok hocam piyasada 27 kasımda Cuma indirimleri olacak onu bekleyin bence

Hocam acelen yok ise biraz diş sıkıp beklemeni tavsiye ederim. Piyasada nakit sıkıntısından dolayı yine uygun fiyattan kampanyalı güzel oem paketler çıkabilir. Şirketlerinde kendi ödemeleri var.

şuan sistem yok hocam piyasada 27 kasımda Cuma indirimleri olacak onu bekleyin bence

Hocam acelen yok ise biraz diş sıkıp beklemeni tavsiye ederim. Piyasada nakit sıkıntısından dolayı yine uygun fiyattan kampanyalı güzel oem paketler çıkabilir. Şirketlerinde kendi ödemeleri var.

Kasım ayı başlar başlamazda oluyor ki. Hatta 3 gün erkenden yapıyorlar birde sabah başlıyor hafta içi olmasına rağmen.

Yardımınız için teşekkür ederim beklerim sorun yok fakat ben nasıl bir sistem alacağım hakkındada kafam çok karışık ileriye dönük bir kasa düşündüğüm için mesela ddr5 alacağımı kafamda netleştirdim diğerlerine nasıl bakmalıyım acaba ?

Yardımınız için teşekkür ederim beklerim sorun yok fakat ben nasıl bir sistem alacağım hakkındada kafam çok karışık ileriye dönük bir kasa düşündüğüm için mesela ddr5 alacağımı kafamda netleştirdim diğerlerine nasıl bakmalıyım acaba ?
hocam siz bütçenizi net belirleyin forumu takipte kalın o yeter

Geri