Evde Seslendirmenlik Yaparak Para Kazanmak

Downpipe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Bas bi sesim var erkeklerde nadir rastlanan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum kalın bir ses işte (valorantta kasma diyorlar genelde :D) bu sesle bişeyler seslendirip para kazanmak istiyorum internetten başvuru tarzı bir bildiğiniz yer var mı?

Bas bi sesim var erkeklerde nadir rastlanan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum kalın bir ses işte (valorantta kasma diyorlar genelde :D) bu sesle bişeyler seslendirip para kazanmak istiyorum internetten başvuru tarzı bir bildiğiniz yer var mı?
santa monicaya mail at sesinin örneğini at gow a türkce seslendirme eklemek isterlerse çağırsınlar seni 😄

Arabam için Subwoofer arıyordum hocam. İyi ki ilanınızla karşılaştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Müzik takip etme özelliğiniz varsa gel çalış. Her gün 2 öğün yemek ve 3 dolar öderim.

Her gün 2 öğün yemek fikrini. Çinlilerin filmlerinden çalmışım. Adamlar zamanında baya kıtlık çekmiş. :monkahmm:

Kız görünce gırtlaktan konuşan eleman sen değil misin?
kanka sorma ya normal sesim ama inandıramıyorum diye kendimi kanıtlamaya çalışmıyorum artık

santa monicaya mail at sesinin örneğini at gow a türkce seslendirme eklemek isterlerse çağırsınlar seni 😄
Ciddi bişey sordum herkes dalga geçmiş. Reis ses türleri var bas falan diye araştırırsan görürsün

Arabam için Subwoofer arıyordum hocam. İyi ki ilanınızla karşılaştım.

Müzik takip etme özelliğiniz varsa gel çalış. Her gün 2 öğün yemek ve 3 dolar öderim.

Her gün 2 öğün yemek fikrini. Çinlilerin filmlerinden çalmışım. Adamlar zamanında baya kıtlık çekmiş. :monkahmm:
1000 lik jbl bass gibiyim aynı

ses örneği alabilirmiyiz
ZEUS! your son has returned! i bring the destruction of olympus!

ses örneği alabilirmiyiz
ZEUS! your son has returned! i bring the destruction of olympus!
İngilizce değil usta o bende yok 😄 ama kendimi övmek gibi olucak biraz sesim kalın yani avantajım olacağını düşünüyorum çoğu kişiden

İngilizce değil usta o bende yok 😄 ama kendimi övmek gibi olucak biraz sesim kalın yani avantajım olacağını düşünüyorum çoğu kişiden

Evde seslendirme yapabilmen için bir stüdyo ortamı kurman gerekiyor.

Evde seslendirme yapabilmen için bir stüdyo ortamı kurman gerekiyor.
Ya öyle profesyonel değil böyle ne bileyim uzun bi videodaki metni okumak gibi mesela zaten bi tık vazgeçtim gibi ya.

reis surekli sesim soyle boyle iyi kalin falan demissinde bunun diksiyonu var iste duyguyu yasatmasi var sistemi var bilemem neyi var yani sesi her seslendirmeye uygun olan direk seslendirme yapsaydi ohooo yani ya git egitimini al veya kendini gelsitir sonra sor yada bos hayallere kapilma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,896
Üyeler
204,279
Son üye
Nameless2603
Geri