🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri 2026

Teşekkürler hocam aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zombi duyunca uzak dururum modla ugraşmaya değmez bence.
O zaman 2ye bakabilirsin 1in overrated hikayesinden çok daha iyi zevki ve daha az korkunç. Harbiden iyidir. Ben de ilk başladığımda birkaç saat korkuyordum sonra güçlenince onları kesmek çok zevkli oluyor. Aksiyon anında da çok iyi parkur yetenekleri var.

Şaka gibi 2-3 aydır forza 5 indirimi bekliyorum bir türlü indirim gelmedi veya ben görmedim daha dün microsoft storeden indiirmde aldım 400e steamda indirime girmiş .d
25 Ağustosta indirime girmiş.

Şaka gibi 2-3 aydır forza 5 indirimi bekliyorum bir türlü indirim gelmedi veya ben görmedim daha dün microsoft storeden indiirmde aldım 400e steamda indirime girmiş .d
FH5 in mapi çok rezil hocam 100 saat oynadım ana hikaye bitti sildim. Bir süre sonra çok bayıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
4.79
Gidin ubi connectten alın standartı 120 TL game of the year(tüm DLC Ler herşeyli) 239 TL ubi connect her zaman steamden çok daha ucuz oluyor tr de hatta bunun başlığını açacağım

Ekler

• 1000037969.webp
    1000037969.webp
    121.6 KB · Hit: 46
  • 1000037968.webp
    1000037968.webp
    92 KB · Hit: 46
valla şimdilik sarıyor baya görev yarış vs yaptım. müzayededen birtane bmw m5 çektim spotify eşliğinde gazlıyorum.
Valla hocam size bir taktik vereyim bilmiyorsanız , öncelikle gelen kutusundan biraz araba çıkıyor onları almadıysan al. Sonra zengin olmak için sahne arkası bileti kovala. Kontrol et bi sende varsa da biletle 20m değerinde araçları beleş alabiliyorsun onları alıp satıp zengin olabilirsin. Ben oyunu bitirdim bende yaklaşık 150 160 tane araba var böyle böyle yaparak istediğin aracı elde edebilirsin.

Valla hocam size bir taktik vereyim bilmiyorsanız , öncelikle gelen kutusundan biraz araba çıkıyor onları almadıysan al. Sonra zengin olmak için sahne arkası bileti kovala. Kontrol et bi sende varsa da biletle 20m değerinde araçları beleş alabiliyorsun onları alıp satıp zengin olabilirsin. Ben oyunu bitirdim bende yaklaşık 150 160 tane araba var böyle böyle yaparak istediğin aracı elde edebilirsin.
bileti nereden buluyoruz veya bende olduğunu nereden görüyorum ?

seneye diğer oyunda çıkar alın indirimdeyken.

seneye diğer oyunda çıkar alın indirimdeyken.
nasıl oyun hocam az çok açıklarmısınız veya hangi oyunlarla benzer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,301
Üyeler
204,414
Son üye
Klingbeil
Geri