ARC raiders şöyle 12 13 dolar olsa keske tadından yenmezŞunlar da benden gelsin
![]()
Kingdom Come: Deliverance II Steam'de %60 İndirimli
Zengin bir açık dünyaya sahip, 15. yüzyıl Ortaçağ Avrupa'sında geçen heyecan verici ve hikâye odaklı bir aksiyon RYO. Destansı boyutlarda bir yolculuğa çıkarken, genç Henry'nin gözünden nihai ortaçağ macerasını tecrübe et.store.steampowered.com
![]()
ARC Raiders Steam'de %50 İndirimli
ARC Raiders, ARC olarak bilinen gizemli ve makineleşmiş bir tehdit tarafından harap edilen ölümcül bir gelecekteki dünyada geçen çok oyunculu bir yağmalama macerasıdır.store.steampowered.com
![]()
Bodycam Steam'de %20 İndirimli
Bodycam, Unreal Engine 5'te gerçek vücut kamerası görüntüsüne sahip ilk taktiksel çok oyunculu FPS'dir. Yakın mesafe dövüşleri sert ve gürültülü hissettirir. Her açı, belirtme çizgisi ve madde işareti önemlidir. Takım oyununun, taktiklerin ve kavrama becerisinin önemli olduğu fotoğraf gerçekliğinde.store.steampowered.com
![]()
Squad Steam'de %50 İndirimli
Squad, iletişim ve takım çalışması ile muharebe gerçekçiliğini yakalamayı hedefleyen 50 vs 50 kişilik çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyundur. Özellikleri ise araç bazlı kombine silah oyunu olması, büyük ölçekli ortamlar, üs inşası ve pozisyonunuza göre konuşabildiğiniz radyo.store.steampowered.com
![]()
No, I'm not a Human Steam'de %20 İndirimli
DİKKAT! Evinden çıkma. Kapı ve pencerelerini kilitle. Perdeleri kapat. Yalnızca insanları içeri al. Ziyaretçileri imha et. Kıyamet zamanında geçen kaygılı ve korkunç bir paranoya hikâyesi.store.steampowered.com
![]()
Mount & Blade II: Bannerlord Steam'de %50 İndirimli
Strateji/Aksiyon RYO. Karakterini yarat ve diplomasi, zanaat ve ticaretle ilgilenirken, bir yandan da devasa bir orta çağ sandbox haritasında yeni topraklar fethet. Derin ve sezgisel dövüş sistemini kullanarak gerçek zamanlı büyük savaşlarda birliklerine önderlik et ve askerlerinle birlikte savaş.store.steampowered.com
![]()
Metro Exodus Steam'de %90 İndirimli
Moskova Metrosunun yıkık harabelerinden kaç ve kıyamet sonrası vahşi Rus doğasında geçen destansı ve kıta boyunca devam edecek bir maceraya atıl. Devasa, doğrusal olmayan seviyeleri keşfet, sürükleyici bir açık uçlu hayatta kalma deneyiminde kendini kaybet ve en büyük Metro macerasında, tüm yılı...store.steampowered.com
![]()
Dispatch Steam'de %20 İndirimli
Dispatch; süperkahramanların iş hayatını konu alan, her seçimin fark yarattığı bir komedi. Kural tanımaz kahramanlardan oluşan bir ekibi yönet, şehirdeki acil durumlara müdahale et, ofis dramaları ve özel ilişkilerine yön verirken kahramanlık yolculuğunda ilerle.store.steampowered.com
![]()
MOUSE: P.I. For Hire Steam'de %25 İndirimli
Silahların ateşlendiği, caz temalı bir macera için MOUSE: P.I. For Hire'te dedektif Jack Pepper'a katıl. 1930'ların klasik çizgi filmlerinden ilham alan elle çizilmiş animasyonların cazibesi, gümbür gümbür bir birinci şahıs nişancı oyununun adrenalini ve aksiyonuyla MOUSE'ta bir araya geliyor.store.steampowered.com
Geçenlerde epic indiriminde aldım final bölümüne geldim dün gece ama geri dönüş yok felan dedi, ben de yan görevlere başladım yan görevler ana görevlerden daha iyicyberpunk 5 dolar olsaydı yapıştırcaktım![]()
Harbi oyun çok iyi bende bayaa sardımArkadaşlar indirimde değil fakat oyun arıyorsanız kesinlikle Control Resonant oynayın. Çıkamıyorum ben oyundanBitse Witcher'a geçicem
ne kadara aldın bekliyorum alcam ya güzel bi indirim gelirseGeçenlerde epic indiriminde aldım final bölümüne geldim dün gece ama geri dönüş yok felan dedi, ben de yan görevlere başladım yan görevler ana görevlerden daha iyiyan görevleri bitirip finali yapacam kısmetse. Almayı düşünüyorsan sabırlı ol o kadar diyalog var ki. İlk kez bu kadar diyaloglu oyun gördüm.
Ultimate sürüm 580 tlne kadara aldın bekliyorum alcam ya güzel bi indirim gelirse
38 dolar var alacak bir şey bulamıyorumgenelde the last of-ucnharted-gta5 takılıyorum ne önerirsiniz
Bodycam fazla gerçekçi ve beni çok cezbediyor, fps seviyorsan bence alınır. Tabi diğer oyunlar gibi arcade değil, alışmak biraz zaman alabilir. Bende alsam mı diye düşünüyorum.Metro serisinde bir tek exodus kalmıştı ve bodycam alsam mı emin olamıyorum oynayan var mı ?
Zombi modunu gördüm asıl o ilgimi çekti.Bodycam fazla gerçekçi ve beni çok cezbediyor, fps seviyorsan bence alınır. Tabi diğer oyunlar gibi arcade değil, alışmak biraz zaman alabilir. Bende alsam mı diye düşünüyorum.
Valla hocam size bir taktik vereyim bilmiyorsanız , öncelikle gelen kutusundan biraz araba çıkıyor onları almadıysan al. Sonra zengin olmak için sahne arkası bileti kovala. Kontrol et bi sende varsa da biletle 20m değerinde araçları beleş alabiliyorsun onları alıp satıp zengin olabilirsin. Ben oyunu bitirdim bende yaklaşık 150 160 tane araba var böyle böyle yaparak istediğin aracı elde edebilirsin.
Hocam selam dediğin olayı araştırdım ve attığın çocuğun videosunu izledim tam kafamda birşeyler canlandı. Girdim baktım şansa 1 tane biletim varmış bmw m5 22 alım müzayedeye koydum satılmış 50k crden 17m crm oldu .d teşekkürler takrardan.Bu reis anlatmış herhalde hocam izleyin anlarsınız.
Hocam koenigsegg jesko alabilirsiniz bir sonraki biletinizde oyunun en hızlı 2.arabasıdır. Onun da değeri 20m.Hocam selam dediğin olayı araştırdım ve attığın çocuğun videosunu izledim tam kafamda birşeyler canlandı. Girdim baktım şansa 1 tane biletim varmış bmw m5 22 alım müzayedeye koydum satılmış 50k crden 17m crm oldu .d teşekkürler takrardan.
Alıntıyı görüntüle
bodycam daha düşüyor mu beyler hiç takip etmedim ona göre alacağım