🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri 2026

İndirimlerden final fantasy 7 rebirth ve kcd2 aldim . Ikiside 100 saat gomecegin oyunlar . Bitirene kadar yeni yil gelir 🤣🤣🤣

Şunlar da benden gelsin

ARC raiders şöyle 12 13 dolar olsa keske tadından yenmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cyberpunk 5 dolar olsaydı yapıştırcaktım :D
Geçenlerde epic indiriminde aldım final bölümüne geldim dün gece ama geri dönüş yok felan dedi, ben de yan görevlere başladım yan görevler ana görevlerden daha iyi 😅 yan görevleri bitirip finali yapacam kısmetse. Almayı düşünüyorsan sabırlı ol o kadar diyalog var ki. İlk kez bu kadar diyaloglu oyun gördüm.

bodycam daha düşüyor mu beyler hiç takip etmedim ona göre alacağım

Geçenlerde epic indiriminde aldım final bölümüne geldim dün gece ama geri dönüş yok felan dedi, ben de yan görevlere başladım yan görevler ana görevlerden daha iyi 😅 yan görevleri bitirip finali yapacam kısmetse. Almayı düşünüyorsan sabırlı ol o kadar diyalog var ki. İlk kez bu kadar diyaloglu oyun gördüm.
ne kadara aldın bekliyorum alcam ya güzel bi indirim gelirse

38 dolar var alacak bir şey bulamıyorum :D genelde the last of-ucnharted-gta5 takılıyorum ne önerirsiniz

ne kadara aldın bekliyorum alcam ya güzel bi indirim gelirse
Ultimate sürüm 580 tl

38 dolar var alacak bir şey bulamıyorum :D genelde the last of-ucnharted-gta5 takılıyorum ne önerirsiniz

Hocam bunlara bakmanı öneririm

Metro serisinde bir tek exodus kalmıştı ve bodycam alsam mı emin olamıyorum oynayan var mı ?
Bodycam fazla gerçekçi ve beni çok cezbediyor, fps seviyorsan bence alınır. Tabi diğer oyunlar gibi arcade değil, alışmak biraz zaman alabilir. Bende alsam mı diye düşünüyorum.

Bodycam fazla gerçekçi ve beni çok cezbediyor, fps seviyorsan bence alınır. Tabi diğer oyunlar gibi arcade değil, alışmak biraz zaman alabilir. Bende alsam mı diye düşünüyorum.
Zombi modunu gördüm asıl o ilgimi çekti.

Valla hocam size bir taktik vereyim bilmiyorsanız , öncelikle gelen kutusundan biraz araba çıkıyor onları almadıysan al. Sonra zengin olmak için sahne arkası bileti kovala. Kontrol et bi sende varsa da biletle 20m değerinde araçları beleş alabiliyorsun onları alıp satıp zengin olabilirsin. Ben oyunu bitirdim bende yaklaşık 150 160 tane araba var böyle böyle yaparak istediğin aracı elde edebilirsin.
Bu reis anlatmış herhalde hocam izleyin anlarsınız.
Hocam selam dediğin olayı araştırdım ve attığın çocuğun videosunu izledim tam kafamda birşeyler canlandı. Girdim baktım şansa 1 tane biletim varmış bmw m5 22 alım müzayedeye koydum satılmış 50k crden 17m crm oldu .d teşekkürler takrardan. :peepokalp:
forza money.webp

Hocam selam dediğin olayı araştırdım ve attığın çocuğun videosunu izledim tam kafamda birşeyler canlandı. Girdim baktım şansa 1 tane biletim varmış bmw m5 22 alım müzayedeye koydum satılmış 50k crden 17m crm oldu .d teşekkürler takrardan. :peepokalp:
Alıntıyı görüntüle
Hocam koenigsegg jesko alabilirsiniz bir sonraki biletinizde oyunun en hızlı 2.arabasıdır. Onun da değeri 20m.

Müzayededen bakın hocam siz yine de yanlış hatırlıyor olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,422
Üyeler
204,438
Son üye
hediyetan
Geri