Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

V100R Mini 650W PSU'lu versiyonunu aldım 4000'e. Kasanın kendisi ürün olarak iyi ancak içinde gelen PSU'yu önermiyorum. Gold olduğuna güvenmeyin, modeli ile ilgili internette neredeyse hiçbir bilgi yok, Lian Li teknik destekten birine sorduğumda bu modeli ilk kez gördüğünü söyledi. PCIe güç çıkışı ikili daisy-chain. 12V-2x6 yok, ATX 3.X zaten yok, OCP/OTP vs korumalara sahip olduğunu bile iddia etmiyor. Lian Li'nin Helly'e ürettirdiği ve Gold sınıfına sokmak için diğer parçalarından kıstığı öngörülüyor. Fiyatlara bakınca zaten 1000TL farka karşılık gelen bir PSU; eğer sisteminiz düşük güç gerektiriyorsa ve transient spike beklemiyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz, onun dışında güç kaynaksız versiyonunu almanızı öneririm.
Hadi ya, ben Lian Linin bir modelidir diye düşünmüştüm. Boş olanı 2.5 civarına düşünce alıp farklı psu ile kullanmak daha mantıklı olacaktır o zaman. Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Bir de ne zaman 4000e almıştınız acaba?

Hadi ya, ben Lian Linin bir modelidir diye düşünmüştüm. Boş olanı 2.5 civarına düşünce alıp farklı psu ile kullanmak daha mantıklı olacaktır o zaman. Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Bir de ne zaman 4000e almıştınız acaba?
Lian Li'nin modeli zaten ancak bildiğiniz üzere, diğer birçok marka gibi, güç ünitesini kendileri üretmiyor. PSU üreticisi belli başlı üreticilerden platform seçip üzerine özelleştirme yaptırıyorlar, sonra da kendi logolarını basıp satıyorlar. Tehlikeli olduğunu düşünmüyorum ancak yeni & test edilmemiş ürün, yeni özellikler eksik ve zaten 650w düşük kapasiteli olunca, sıfırdan bunu almak yerine, daha iyi bilinen bir model almak geleceğe dönük olarak da çok daha mantıklı olacaktır.

2 hafta önce almıştım, incehesap GG'den, daha önceki hafta(lar)da da indirime girdi, ilerde de muhtemelen girecektir.

V100R Mini 650W PSU'lu versiyonunu aldım 4000'e. Kasanın kendisi ürün olarak iyi ancak içinde gelen PSU'yu önermiyorum. Gold olduğuna güvenmeyin, modeli ile ilgili internette neredeyse hiçbir bilgi yok, Lian Li teknik destekten birine sorduğumda bu modeli ilk kez gördüğünü söyledi. PCIe güç çıkışı ikili daisy-chain. 12V-2x6 yok, ATX 3.X zaten yok, OCP/OTP vs korumalara sahip olduğunu bile iddia etmiyor. Lian Li'nin Helly'e ürettirdiği ve Gold sınıfına sokmak için diğer parçalarından kıstığı öngörülüyor. Fiyatlara bakınca zaten 1000TL farka karşılık gelen bir PSU; eğer sisteminiz düşük güç gerektiriyorsa ve transient spike beklemiyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz, onun dışında güç kaynaksız versiyonunu almanızı öneririm.
Valla bende PSU lu versiyonu nu alırım diye geçen hafta almadım. Hata yapmışım, bir daha ne zaman gelir kim bilir.

9 gibi açabileceğim sistemi evde değilim çıkarken de çalıştırmayı unuttum

Bende site niye böyle gözüküyor ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).webp
    Ekran Görüntüsü (2).webp
    166.9 KB · Hit: 34
Merhabalar iyi forumlar yiğenim için orta üst seviye Adobe Photoshop, illustrator vb. Kullanımlar için min 3 ortalama 5 sene sorunsuz kullanabileceği bir laptop arayışındayım ve aktif olarak açılmış olan ürünlere bakıyorum. Hangi ürün indirim tutarları göre alabileceğim ürün olmalıdır?

GIGABYTE GAMING A16 PRO GA6DH DXH CORE 7 240H 32GB 1TB SSD RTX5070 TI 12GB 16.0″ WUXGA GAMING NOTEBOOK

MSI CYBORG 15 A13VE-1478XTR i5-13420H 16GB RAM 1TB SSD RTX4050 6 GB 15.6″ FHD 144Hz FreeDOS Notebook

ASUS ROG STRIX G16 G614PP-RV218 RYZEN 9 8940HX 16GB 1TB SSD RTX5070 8GB 16.0″ WUXGA 165Hz
FREEDOS GAMING NOTEBOOK

MSI KATANA 15 HX B14WFK-450XTR i9-14900HX 32GB 1TB SSD 8GB RTX5060 8GB 15.6″ QHD 165Hz FreeDOS Gaming Notebook

GIGABYTE GAMING A18 GA83H 3VH RYZEN 7 260 16GB 1TB SSD RTX5060 8GB 18.0″ WUXGA GAMING NOTEBOOK

Geri