RTX 3060 12gb Oc Alınır mı ? 8000 TL

Eski ama az daha indirim istersen alınır 6 7 gibi yenilenmiş hali 26 30 bin civarında vatan da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat güzel testleri iyiyse al geç, konudakiler hangi ülkede yaşıyor anlayamadım geçen sene bile 6-7 ye 3060 yoktu.
Ben 10bine bulmuştum enson ama gerek kalmadı

Şuan 1aylık süreçde piyasada neler oldu bitti takibini yapmadım ama 7k dan fazla verilmez 3060 a 12gb olması önemli değil. Zaten 10k 11k ya 4060 satıyorlar 5yıllık karta 8 vereceğine 3yıllık karta 10 ver mesela. Ha piyasa 1k artmıştır bişey diyemem ozman git mesela 4060ı 11k ya al

Fiyat konusunda bisey diyemem ama Bir fiil 5 yıl kullandım hiç bir yerde üzmedi yazılım konusunda da. ancak ben arkadaştan garantili aldım fısır fısır çalıştı bende çok temiz kullandım burda hurda diyenlere ciddiye alma cihaza bak temiz ise al keyfini çıkar garanti etiketleri varmı kontrol et hiç macun değiştirmedim yük altında 70 dereceyi gormedi 65 derecelerde gezdi diyeceğim temiz kullanildiysa almalısın 11.500 sattım.

hotspot nerdeyse 100 derece

nerde haşat mining çıkması işe yaramaz kart varsa atmışsın :D

sadece o olsa yine iyi :D tamir edilmesi lazım diye kart önermiş kafaya bak xd
alırken mining var mı diye sorar.FurMark açar.

hotspot nerdeyse 100 derece

nerde haşat mining çıkması işe yaramaz kart varsa atmışsın :D

sadece o olsa yine iyi :D tamir edilmesi lazım diye kart önermiş kafaya bak xd
tamir ederse kartlar max fiyat 9-10K oluyor.Tamir etmek istemezse orasını kendi bilir

NOT:Volkan:/ gibi anlamyanlar olursa diye düzenledim.

Son düzenleme:
alırken mining var mı diye sorar.

tamir ederse kartlar max fiyat 9-10K oluyor.Tamir etmek istemezse orasını kendi bilir
yav dostum çöp kartın neyini tamir ettirecek arızalı adam yapılacak olsa kendi yaptırır çip vram tamiri gören kartlarda adam akıllı düzen tutmaz saçma sapan önerilerde bulunuyorsun bozuk kart al tamir ettir kullan demek kadar boş saçma bir öneri yok alırken minig varmı cevabını hayır diye dürüst gerçek kabul edeceksende seni çok dolandırırlar :D adamlar gizliyor mining yapıldığını ne anlatıyon

yav dostum çöp kartın neyini tamir ettirecek arızalı adam yapılacak olsa kendi yaptırır çip vram tamiri gören kartlarda adam akıllı düzen tutmaz saçma sapan önerilerde bulunuyorsun bozuk kart al tamir ettir kullan demek kadar boş saçma bir öneri yok alırken minig varmı cevabını hayır diye dürüst gerçek kabul edeceksende seni çok dolandırırlar :D adamlar gizliyor mining yapıldığını ne anlatıyon
Alırken FurMark açarım.Tabi ki her satıcıya güvenilmez.Açıklamalrı hiç okumadın galiba.Ben satıcıya güvenirim demedim.Yorum yapıyorsanız düzgün yapın.:mad:

Alırken FurMark açarım.Tabi ki her satıcıya güvenilmez.Açıklamalrı hiç okumadın galiba.Ben satıcıya güvenirim demedim.Yorum yapıyorsanız düzgün yapın.:mad:
saçma öneriler yaptığın gerçeği değişmiyor :D sen al bozuk kart tamir ettir kanka

saçma öneriler yaptığın gerçeği değişmiyor :D sen al bozuk kart tamir ettir kanka
Durumuna bakarım tamir edilebilirse alırım.Ben kendi açımdan yazdım.Alan kendi bilir alıp almayacağını.RX6800XT veya RTX3080'i ben olsam alırım.Sen in alıp almayacağına ben kara veremem.İster alırsın ister almazsın.Orası ben ilgilendirmez.Alırkende FurMark açarım.

Durumuna bakarım tamir edilebilirse alırım.Ben kendi açımdan yazdım.Alan kendi bilir alıp almayacağını.RX6800XT veya RTX3080'i ben olsam alırım.Sen in alıp almayacağına ben kara veremem.İster alırsın ister almazsın.Orası ben ilgilendirmez.Alırkende FurMark açarım.
tamam kanka sen furmark açarsın :D anladık

RTX3060 12gb modeline 8K pahalı diyip o bütçeye daha üst modeller alırsın diyenlerin anlık piyasadan haberleri yok. Facebook GPU World Türkiye grubuna girip 2060/2060s modellerin bile 6,5-7K arasına satıldığını evet boş boş ilanda beklemediklerini, satıldıklarına dair mesajları gördüklerinde "nolmuş bu piyasaya" diye tribe girecekleri aşikar.

Furmark açarım,evet.Ama direk görüntü vermiyorsa almam.Kaç mesaj yazdım hala anlayamdıysan o senin sorunun.
tamam kardeşim sen öyle yapa kaç mesajdır yazıyorum sende bunu anlayamadın maalesef :D furmark ile iş bitmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,044
Üyeler
204,319
Son üye
Simya54
Geri