Ben 10bine bulmuştum enson ama gerek kalmadıFiyat güzel testleri iyiyse al geç, konudakiler hangi ülkede yaşıyor anlayamadım geçen sene bile 6-7 ye 3060 yoktu.
alırken mining var mı diye sorar.FurMark açar.hotspot nerdeyse 100 derece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nerde haşat mining çıkması işe yaramaz kart varsa atmışsın
sadece o olsa yine iyitamir edilmesi lazım diye kart önermiş kafaya bak xd
tamir ederse kartlar max fiyat 9-10K oluyor.Tamir etmek istemezse orasını kendi bilirhotspot nerdeyse 100 derece
nerde haşat mining çıkması işe yaramaz kart varsa atmışsın
sadece o olsa yine iyitamir edilmesi lazım diye kart önermiş kafaya bak xd
yav dostum çöp kartın neyini tamir ettirecek arızalı adam yapılacak olsa kendi yaptırır çip vram tamiri gören kartlarda adam akıllı düzen tutmaz saçma sapan önerilerde bulunuyorsun bozuk kart al tamir ettir kullan demek kadar boş saçma bir öneri yok alırken minig varmı cevabını hayır diye dürüst gerçek kabul edeceksende seni çok dolandırırlaralırken mining var mı diye sorar.
tamir ederse kartlar max fiyat 9-10K oluyor.Tamir etmek istemezse orasını kendi bilir
Alırken FurMark açarım.Tabi ki her satıcıya güvenilmez.Açıklamalrı hiç okumadın galiba.Ben satıcıya güvenirim demedim.Yorum yapıyorsanız düzgün yapın.yav dostum çöp kartın neyini tamir ettirecek arızalı adam yapılacak olsa kendi yaptırır çip vram tamiri gören kartlarda adam akıllı düzen tutmaz saçma sapan önerilerde bulunuyorsun bozuk kart al tamir ettir kullan demek kadar boş saçma bir öneri yok alırken minig varmı cevabını hayır diye dürüst gerçek kabul edeceksende seni çok dolandırırlaradamlar gizliyor mining yapıldığını ne anlatıyon
saçma öneriler yaptığın gerçeği değişmiyorAlırken FurMark açarım.Tabi ki her satıcıya güvenilmez.Açıklamalrı hiç okumadın galiba.Ben satıcıya güvenirim demedim.Yorum yapıyorsanız düzgün yapın.![]()
Durumuna bakarım tamir edilebilirse alırım.Ben kendi açımdan yazdım.Alan kendi bilir alıp almayacağını.RX6800XT veya RTX3080'i ben olsam alırım.Sen in alıp almayacağına ben kara veremem.İster alırsın ister almazsın.Orası ben ilgilendirmez.Alırkende FurMark açarım.saçma öneriler yaptığın gerçeği değişmiyorsen al bozuk kart tamir ettir kanka
tamam kanka sen furmark açarsınDurumuna bakarım tamir edilebilirse alırım.Ben kendi açımdan yazdım.Alan kendi bilir alıp almayacağını.RX6800XT veya RTX3080'i ben olsam alırım.Sen in alıp almayacağına ben kara veremem.İster alırsın ister almazsın.Orası ben ilgilendirmez.Alırkende FurMark açarım.
Furmark açarım,evet.Ama direk görüntü vermiyorsa almam.Kaç mesaj yazdım hala anlayamdıysan o senin sorunun.tamam kanka sen furmark açarsınanladık
tamam kardeşim sen öyle yapa kaç mesajdır yazıyorum sende bunu anlayamadın maalesefFurmark açarım,evet.Ama direk görüntü vermiyorsa almam.Kaç mesaj yazdım hala anlayamdıysan o senin sorunun.