drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 3,309
james eşek koyarlar yinefiyatı iyiydi aslında çantası zaten o kadar eder ama insan adam gibi bir gaming kulaklık koyar.
james eşek koyarlar yinefiyatı iyiydi aslında çantası zaten o kadar eder ama insan adam gibi bir gaming kulaklık koyar.
valla yeni koltuk aldım para kalmadı istesemde alamazdım ama gerekte yok kulaklığımız var Allah tan200 stok varken ödemeye geldim bekledim bekledim en son 66 idi sonra geri sayım 14 e düştü derkene çekemedim önemi yok gerçi de bilgiler doğru olmasına rağmen hata verdiSound Flexi kullanıyorum ben baya beğendim
Ev kulaklık doluyor napcam bu kadarını bilmiyorumvalla yeni koltuk aldım para kalmadı istesemde alamazdım ama gerekte yok kulaklığımız var Allah tan![]()
yaw her gun bunlari duydugumuz icin normal geliyoda bunnormal bi durum degil ki bunu onlemenin yolu yokmu bilader acaayip sinir bozucu bir şey adamlar kendini zeki zannediyor ulan yokmy şunlara %150 vergi falan odetsinler kahpe çocuklariANC'li Bluetooth kulaklık ama önce bindirim sonra indirim![]()