1500 TL Spor İçin Kulaklık Önerisi ?,,

ForgettaShow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
Merhaba, spora başladım ve kulaklık arıyorum ancak kulak içi mi yoksa kulak üstü mü almalıyım bilmiyorum. Üni okuyorum bütçe max 1,500 civarı

Daha önce Anker Q21i kullandım beğendiğim bir kulaklık ancak fiyatı artmış, bütçemi aşıyor.

Siz kulak içi mi kulak üstü mü tercih ederdiniz sporda? Hangisi daha rahat olur? Öneriniz varsa alabilirim, teşekkürler.

Son düzenleme:
Anker Soundcore Sport X10 kullanıyorum fiyatları baya artmış ama dolapta sıfır uyguna bulabilirsin bi bak derim memnunum kulaktan düşmüyor su geçirmez jbl flex 2 de var onu kullanırken düşüyor mesela

Anker Soundcore Sport X10 kullanıyorum fiyatları baya artmış ama dolapta sıfır uyguna bulabilirsin bi bak derim memnunum kulaktan düşmüyor su geçirmez jbl flex 2 de var onu kullanırken düşüyor mesela
çok pahalı hocam dolapta sıfırlarına falan bakayım

incehesapta 200 adet sattılar 600 liraya.

sitelerin hepsinde puanı 4.5+ yorumlarda iyi. senin bütcen 1500 liraymış daha kalitesini alırsın boş ver.

Sağolasın varsa önerin beklerim
hala varmıdır bilmiyorum ama ben o kadar kulaklık değiştim şunun kadar kaliteli ses veren kulaklık görmedim, bir araştır belki bulursun. tam sporcu kulaklığı kulak arkası.
1790979246957.webp

Geri