Çözüldü✓ RTX 5070 mi Radeon RX 9070 XT mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fanboylarla tartışmanın manası yok . Konu sahibi hocam siz kafanızda oturtmuşsunuzdur bir şeyler

Yanlış Bilgilendirme
tamam en iyi 5070 senin en güncel yeni çıkıcak oyunda 9070xt nin yanına bile yanaşamayan kart

Hayatında aldığın en iyi ekran kartı 9070xt dimi onuda indirimdeyken almışsındır kesin.Arkadaşım ben sana nediyorum RTX 5070 önü daha açık.Birde adama psu değiştirtiyorsunuz.O attığın farkı zaten dlss tamamlıyor neyini anlamıyorsun? 5070 her oyunda 60 fps rahat verir üzerine x2 bak x4 demiyorum x2 bile mfg açsa 9070xt nin 1.5 katı fps alıcak.Ayrıca x2de gecikmede yok.Amd fanboyluğunu bir kenera bırakın.Adam hala ezik amdyi savunuyor.İşlemcide iyiler ama ekran kartında reziller.Güncellemeleri çok yavaş.Sen bekle dur nvidianın teknolojilerine benzer bir şey yapıcak diye hahaha.Yabancı basın bile artık amdnin işi zor diyor.

Hayatında aldığın en iyi ekran kartı 9070xt dimi onuda indirimdeyken almışsındır kesin.Arkadaşım ben sana nediyorum RTX 5070 önü daha açık.Birde adama psu değiştirtiyorsunuz.O attığın farkı zaten dlss tamamlıyor neyini anlamıyorsun? 5070 her oyunda 60 fps rahat verir üzerine x2 bak x4 demiyorum x2 bile mfg açsa 9070xt nin 1.5 katı fps alıcak.Ayrıca x2de gecikmede yok.Amd fanboyluğunu bir kenera bırakın.Adam hala ezik amdyi savunuyor.İşlemcide iyiler ama ekran kartında reziller.Güncellemeleri çok yavaş.Sen bekle dur nvidianın teknolojilerine benzer bir şey yapıcak diye hahaha.Yabancı basın bile artık amdnin işi zor diyor.
9070xtden iyi kart bir elin parmagini geçmiyor brom .

Konuda boş yorum yapan arkadaslar hayatında 5070 kullanmamıs 2k da vrami dolar diyor🤩 daha 4k da optimum (görüntüden fire vermeden sadece vram düşüren ayarlar ile oynadıgımızda) ultra ararlar ile vramini dolduran oyun yok. Gücü hakkında yoruma da gerek yok gücü gayet yeterli oc yapıldıgında saf 9070 xt ye çok yakın performans sergiliyor. Ama şöyle bir şey var. Bu paraya 5070 A-LIN-MAAAAAZ. Sebep kartın kötülüğü değil oldugu fiyat. Bu paranın kartı değil.

kardeş imzamı okumayacak kadar aciz isen sorun yok

5070 dlss5 i düzgün calistiracak yapıda değil acarsin ha iyiymis dersin kapatirsin mfg falan dahi kurtarmaz gecikmeden oynayanamazsin. 9070xt daha güçlü cogu anlamda ray tracing performansi dahi bir iki oyun disinda daha iyidir. 5070 onerilmesi tamamen nvidia hayranligindan kaynaklaniyor başka bir şey değil 12gb vram var 2k ultra da vram dolar dlss5 acarsan zaten daha cok vram tuketecektir. Uyguna bulunmadikca alinmaz.
Nasıl değil adamlar rtx 5050 bile çalıştırdı 30 fps sabitleyip üzerine mfg açarak.Senin dünyadan haberin yok.Teknoloji daha çok yeni ve oyun geliştiricileri daha bunu oyunlarına bizzat eklemediler.Şuan hala deneyim aşamasında.Yeni çıkan oyunların dlss 5 destekli geldiğini gördüğünde bu lafımı hatırla.Rt performansı hiçte daha iyi değil.Bir tarafınızdan uydurmayın.Rt olarak amd yerlerde.Rt açınca amd kartlar bildiğin çöküyor.Nvidianın dlssi belleği verimli kullandığından haberin yok sanırım.Hatta daha geçenlerde bunun için yeni bir teknoloji duyurdular.Artık yeni bir yöntemle düşük bellekli kartlar tekrar canlanıcak diye.Adamlae sürekli geliştiriyor.Amd yerinde sayıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kartı taktığımdan beri hiç sahte frame şeylerine ihtiyacım olmadı, her oyunu native 2k çözünürlükte ultra ayarlarda parçalıyor zaten

"Hiçbir konuda daha iyi değil"
"ham olarak 9070xt daha iyi"
Arkadaşım sen kendinle çelişiyorsun:D
Teknolojik anlamda değil diyorum.Anlaman bozuk.Ham olarak güçlü olmasının sebebi zaten amd elindeki tüm gücü kullanarak anca böyle bir şey çıkarabilmesi.Gerek çekirdek birimi olsun gerek bellek olarak tabii ki daha fazla.Ama teknolojik oyuncaklarla 5070 zaten bunu kapatıyor.Birde o native oynanışı modlu dlss5 de denesene hocam paldır küldür çakılıp 15 fps oynatıyorda sjsjsjsj teknoloji böyle bir şey işte cuda ile o bir mi?

Son düzenleme:
Nasıl değil adamlar rtx 5050 bile çalıştırdı 30 fps sabitleyip üzerine mfg açarak.Senin dünyadan haberin yok.Teknoloji daha çok yeni ve oyun geliştiricileri daha bunu oyunlarına bizzat eklemediler.Şuan hala deneyim aşamasında.Yeni çıkan oyunların dlss 5 destekli geldiğini gördüğünde bu lafımı hatırla.Rt performansı hiçte daha iyi değil.Bir tarafınızdan uydurmayın.Rt olarak amd yerlerde.Rt açınca amd kartlar bildiğin çöküyor.Nvidianın dlssi belleği verimli kullandığından haberin yok sanırım.Hatta daha geçenlerde bunun için yeni bir teknoloji duyurdular.Artık yeni bir yöntemle düşük bellekli kartlar tekrar canlanıcak diye.Adamlae sürekli geliştiriyor.Amd yerinde sayıyor.
Calistirmak ve oynanabilirlik kavramını ayiramiyorsun bosuna tartışıyoruz. Düşük bellekli teknolojiyi Amd de duyurdu 88 gblok veriyi 1.7 gigabyte olarak düşürüldü. Siz gidin 5050 alin zaten teknoloji ile 5080 olur o nvidia ceosunun yaptigi gibi 5070 4090 gücünde diye lanse etmişti:)

Konuda boş yorum yapan arkadaslar hayatında 5070 kullanmamıs 2k da vrami dolar diyor🤩 daha 4k da optimum (görüntüden fire vermeden sadece vram düşüren ayarlar ile oynadıgımızda) ultra ararlar ile vramini dolduran oyun yok. Gücü hakkında yoruma da gerek yok gücü gayet yeterli oc yapıldıgında saf 9070 xt ye çok yakın performans sergiliyor. Ama şöyle bir şey var. Bu paraya 5070 A-LIN-MAAAAAZ. Sebep kartın kötülüğü değil oldugu fiyat. Bu paranın kartı değil.
İşte bilmiyorlar abi hayatlarında en iyi kart olarak sadece 9070xt kullanmışlar.Ölümüne savunuyorlar fakir kartını.Belediye dağıtmış bunlara.Daha nvidianın belleği verimli kullandıklarından haberleri yok.

Evet fakir edabiyatı gibi 9070xt savunmanın anlamı yok.Bu 9070xt sahibi olanlar kartı ilah ediyor.O kadar cümlenin arasından sadece o kısmı cımbızlamış.Hangi oyunda FSR 4 var bana de hele.Amd ekran kartında bitti artık bunu kabullenin.DLSS 5 gibi teknolojiye yetişmesi için 10 sene mesai harcaması gerekir.Bunun mfgsi var, ışın izleme performansı var olu var.Hiçbir konuda daha iyi değil.Arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz.RTX 5070 daha önü açık ve uzun ömürlüdür.Evet ham olarak 9070xt daha iyi fakat hem her oyunda güncel dlss olmasıyla hemde mfg ile tokatlar.Arkadaş zaten her oyunda dlss ile 9070xtyi geçicek.Üzerine 2x mfg bile açsa 9070xtin esamesi okunmaz.
5070e yaptığın muameleyi biz yapıyormuş gibi yapman çok komik

parası olup amd kart alan net vizyonsuzdur. kısıtlı bütcen vardır alınır ona lafım yok. ben marvel rivals oynuyorum nvidia kartım var en son güncellemeden önce 240 fps alıyordum simdi 320 fps almaya basladım aynı ayarlarla, baska lafım yok. amd tembel bir firma aslada gelişmiyorlar..
amd alıp dlss5 sonrası pisman olan gencler az gülücük atında etkileşim kasalım tşkler.
5090 alsın geçsin değil mi çok kafa yoruyor parası var nasıl olsa

İşte bilmiyorlar abi hayatlarında en iyi kart olarak sadece 9070xt kullanmışlar.Ölümüne savunuyorlar fakir kartını.Belediye dağıtmış bunlara.Daha nvidianın belleği verimli kullandıklarından haberleri yok.
Dostum fakir karti fakir karti diye dolanma canimi sikma artislik yapma kimsin la sen bize ithafen diyorsun sen git nvidia yalamasi yapmaya devam et

Fakir karti he bak bakalim sisteme fakir sistemi mi

.Bir tarafınızdan uydurmayın.Rt olarak amd yerlerde.Rt açınca amd kartlar bildiğin çöküyor.
9070XT nin RT performansı 4070Ti Super ile benzer denebilir. Yerlerde değil. Önceki nesiller kötüydü bu konuda.

Teknolojik anlamda değil diyorum.Anlaman bozuk.Ham olarak güçlü olmasının sebebi zaten amd elindeki tüm gücü kullanarak anca böyle bir şey çıkarabilmesi.Gerek çekirdek birimi olsun gerek bellek olarak tabii ki daha fazla.Ama teknolojik oyuncaklarla 5070 zaten bunu kapatıyor.Birde o native oynanışı modlu dlss5 de denesene hocam paldır küldür çakılıp 15 fps oynatıyorda sjsjsjsj teknoloji böyle bir şey işte cuda ile o bir mi?
1791034703980.webp

5070 ti da çöküyor o zaman rt performansında sonuçta çok yakınlar :ROFLMAO:
oyundan oyuna çok değişiyor ki
şimdi MFG açar 180 fps oynarsın diğerinden 6 kat akıcı olur amd çöp demeye hazırlanabilirsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri