Makine Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

fobekun

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba, marmara makine mühendisliği kazandım ve şu anki laptopum günlük kullanım için bile yeterli gelmiyor. Bu yüzden tüm üniversite işlerimi görecek yeni laptop bakıyorum, ortalama kaç parayı gözden çıkarmam gerek? Ve hangi laptoplar kurtarır?
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Bütçe oynayabilir fakat 70-80kyı geçmemesi daha iyi

Gaming alma şarjı uzun giden hafif bişey al, ram min 16 ssd min 500, arada oyun oynarım diyorsan işlemci ve ekran kartını ona göre seç sana okul için excel word açan bişey yetecek ekstra kendimi geliştircem diyorsan catia, solidworks, autocad, ansys vs kurup karıştırabilirsin aşırı bi sisteme ihtiyacın olmayacak

Merhaba, marmara makine mühendisliği kazandım ve şu anki laptopum günlük kullanım için bile yeterli gelmiyor. Bu yüzden tüm üniversite işlerimi görecek yeni laptop bakıyorum, ortalama kaç parayı gözden çıkarmam gerek? Ve hangi laptoplar kurtarır?
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Bütçe oynayabilir fakat 70-80kyı geçmemesi daha iyi
Hocam evet pahalı ama bütçe oynayabilir demiştiniz
Bunu ederi çok daha fazla kaçırma derim

Oyun oynayacaksanız:
PD destekli olduğundan 65-100 Watt herhangi bir telefon adaptörüyle takviye yapabilirsiniz.

Oynamayacaksanız arkadaşların attığı Proart tarzı bir model lazım.
vay anasını piyasa dehşet uçmuş
68 e bu da var

Öncelikle bi düzeltma yapayım Makine değil,makina mühendisliği. Odamızın ismi bile, makina ile başlar.

soldworksde e.kartı önem taşır. Her ne kadar pro kartlar istenirsede,bunlar çok pahalıya patlar. Autocad de , 2D işler için e.kartı çok önemli değilken,3D modellemede e.kartı ister. Şu modele bi bakın derim.İntel işlemcilerde yüksek saat hızları ile daha cazip.

vay anasını piyasa dehşet uçmuş
68 e bu da var
Maalesef saçmaladı fiyatlar, kasıma kadar bekleyebilirseniz bir düşüş olur o zamana stok eritme amaçlı. Attığınız laptopa bulaşmayın, kasa yapısı olarak fazla ısınır, ayrıca HX işlemciler pil konusunda biraz üzer. Eğer illa Intel isterseniz önerim:
Bu yönde olur, soğutma olarak başarılı çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle bi düzeltma yapayım Makine değil,makina mühendisliği. Odamızın ismi bile, makina ile başlar.

soldworksde e.kartı önem taşır. Her ne kadar pro kartlar istenirsede,bunlar çok pahalıya patlar. Autocad de , 2D işler için e.kartı çok önemli değilken,3D modellemede e.kartı ister. Şu modele bi bakın derim.İntel işlemcilerde yüksek saat hızları ile daha cazip.

Attığınız laptop çok güzel, segmentinin en iyisi zaten. Fakat 5060 varken 5050 almak çok da mantıklı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,079
Üyeler
204,607
Son üye
bigbang75
Geri