Nereye Gidiyor Bu Ekran Kartı Fiyatları?

kare

80+
Reaksiyon skoru
139
Selamlar dostlar,

Benim gibi istediği kartı takip eden vardır illaki, zam üstüne zam geliyor ve bitmiyor.

5070 - 9070 XT - 5070 Ti - 5060 Tİ - 5080 - 5080 Tİ bitmiyor, 1 hafta önce 50.000 TL'ye gördüğüm kart bir hafta sonra 56.000 TL oluyor.

Hadi diyorsun oem paket alıyım, kart'a 6000 TL Zam geldiyse oem pakete 10 bin TL zam geliyor.

İyi ki indirimlerde ram'dir, ssd'dir toplamışız - ekran kartı asgari maaşı geçti

Nereye gidiyor bu halimiz? :(

Bugün fiyatına iyi dediğimiz şeyi düşünmeden almamız gereken dönemdeyiz çünkü yarın hemen zam geliyor. İyice batıyoruz...
Belki incehesaptan indirim gelir dedim cuma gününü bekledik - o sırada kart'a 2000 TL zam gelmiş beklediğimizle kaldık doğru diyorsun hocam :(

Sadece bu yüzden elimdeki kart patlamasın diye yeni PSU aldım. Tüküreyim böyle işe :kekw:

O kadar arttı ki fiyatı araba fiyatlarıyla yarışır hale geldiler.

sistemimin son parçası ekran kartı kaldı.. valla ne olacak bilmiyorum biriktiriyorum da gelen zamlar belimi kırdı 120bine patlayacak sistem ekran kartı zammı yüzünden 140a dayandı

Ülkemizde teknolojik aletlerde zaten lüks olmuş durumdadır. Ve oyun bilgisayarı toplamak iyice zorlaşıyor. Ben her ne kadar konsol oyuncusu olsam da, PC oyunculuğu iyice ülkemizde lüks olmuş durumdadır. Ve bu video oyunları oynamak gittikçe zorlaşıyor. Ekran kartı fiyatları çok pahalı ve PC toplamak çok maliyetli olmuş durumdadır. SSD,RAM krizleri de global olduğu için ve bu ülkemize de fiyat artışı olarak fazla yanşıyor. Yani iyi bir oyun PC toplamak artık aşırı lüks olmuş durumda,gerçi ben PC'de oyun oynamayı sevmiyorum. Ama PC de oyun oynayan birçok oyuncu var. Ve PC oyunculuğu artık lüks olduğu için ekran kartı fiyatları da çok fazla arttığı için oyun PC toplama artık yavaş yavaş hayal olmaya başlıyor.

Sadece bu yüzden elimdeki kart patlamasın diye yeni PSU aldım. Tüküreyim böyle işe :kekw:

O kadar arttı ki fiyatı araba fiyatlarıyla yarışır hale geldiler.
5090 takaslı tofaşk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistemimin son parçası ekran kartı kaldı.. valla ne olacak bilmiyorum biriktiriyorum da gelen zamlar belimi kırdı 120bine patlayacak sistem ekran kartı zammı yüzünden 140a dayandı
Gün güne zam gelmese ne yapabileceğimize bakıcazda onuda yapamıyoruz, gözümü açtım kapadım 2000 TL ekleniyor

Selamlar dostlar,

Benim gibi istediği kartı takip eden vardır illaki, zam üstüne zam geliyor ve bitmiyor.

5070 - 9070 XT - 5070 Ti - 5060 Tİ - 5080 - 5080 Tİ bitmiyor, 1 hafta önce 50.000 TL'ye gördüğüm kart bir hafta sonra 56.000 TL oluyor.

Hadi diyorsun oem paket alıyım, kart'a 6000 TL Zam geldiyse oem pakete 10 bin TL zam geliyor.

İyi ki indirimlerde ram'dir, ssd'dir toplamışız - ekran kartı asgari maaşı geçti

global bir problem düzelecek gibi degil

Selamlar dostlar,

2.eli de vurmuş durumda. 2.el de beyaz 5070 ti yok :D

bıhtıh ya valla bıhtıh
zaten belliydi artacagı ekran kartlarına çok geç yansıdı ram ve ssd ye anında yansıdı ama ekran kartı çok geç geldi yapacak bir şey yok

2.eli de vurmuş durumda. 2.el de beyaz 5070 ti yok :D
temiz kartta bulamıyoruz ki hocam bırak beyazı , bulsakta bizim şehirde yok güvenemiyorsun el mecbur sıfır bakıyoruz

Geri