RX 9070 XT ve Ryzen 7800 X3d İçin Geri Kalan Parça Önerisi

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
45000
Arkadaşlar xfx quiksilver rx 9070 xt ve ryzen 7800x3d işlemcimi aldım geriye kalan parçarı da biran önce almak istiyorum uygun fiyatlı ve sorunsuz bir PC topmak istiyorum çok bir bütçem yok ileride 3-5 ay sonra bir bileşen değiştirir yoluma devam ederim gerkirse

Bunlar uyumlu mıdır?

Şimdi benim baktıklarım
Ankart: https://www.incehesap.com/msi-b850-...5-8200-ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-89241/

PSU :https://www.incehesap.com/cooler-ma...-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-90336/

Ram:

Ssd:

Bir de şu anakart PSU bundle var kafa karışıklığı oluşturan alınır mı sorunsuz mu bilemiyorum sadece değer mi daha doğrusu

Son düzenleme:
Bende aynı işlemci ve aynı ekran kartıyla az önce siparişimi oluşturdum. Tüm parçalar için amazonu baksan daha iyi olur, ram daha ucuzdu mesela.

Bende aynı işlemci ve aynı ekran kartıyla az önce siparişimi oluşturdum. Tüm parçalar için amazonu baksan daha iyi olur, ram daha ucuzdu mesela.
Ben beyqz bir sistem topladığım için biraz değişikliğe gitmek zorunda kaldım. Nzxt c850 psu aldım. Ram olarak 2x 8gb aldım beyaz renk seçeneği çok dar olduğu için. Fakat linkteki ram bence en iyi f/p ram şuan. Anakart olarak sapphire pure b850m wifi modelini aldım. Aynı sadnin 1tb versiyonunu aldım şimdilik. Benim beyaz fantazimden dolayı bu parçalar oldu. Senin attığın linkler siyah sistem için okey görünüyor.

Ben beyqz bir sistem topladığım için biraz değişikliğe gitmek zorunda kaldım. Nzxt c850 psu aldım. Ram olarak 2x 8gb aldım beyaz renk seçeneği çok dar olduğu için. Fakat linkteki ram bence en iyi f/p ram şuan. Anakart olarak sapphire pure b850m wifi modelini aldım. Aynı sadnin 1tb versiyonunu aldım şimdilik. Benim beyaz fantazimden dolayı bu parçalar oldu. Senin attığın linkler siyah sistem için okey görünüyor.
Evet ben de simsiyah bir sitem RGB olmayan bir sistem dizmek istiyorum hocam

Normal bundle olarak al dicem de bunları alıp 500gb ssd komik durur. B850M-K + Sharkoon Rebel P20 alıp 1tb mld m700 alabilirsin.

Umarım dilediğin gibi olur. Bende henüz 4. sistemimi topluyorum. Biraz yapay zeka sohbetiyle kafandaki durumları netleştirebilirsin. İyi forumlar.
Umarım hocam hepimiz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normal bundle olarak al dicem de bunları alıp 500gb ssd komik durur. B850M-K + Sharkoon Rebel P20 alıp 1tb mld m700 alabilirsin.
Nasıldır bu söylediğiniz parçalar sorun çıkarır mı bugün alıcam çünkü nasipse kaliteli mi acaba ve b 850M k yetersiz m forumda öyle diyenler de oldu

Umarım hocam hepimiz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıldır bu söylediğiniz parçalar sorun çıkarır mı bugün alıcam çünkü nasipse kaliteli mi acaba ve b 850M k yetersiz m forumda öyle diyenler de oldu
b850m-k yeterli. Psu özellikle ses konusunda çok başarılı B+ tier olması lazım. SSD de dramli phison e18 kontrolcülü donanım olarak exceria pro ve kc3000 gibi ssdlerden farkı pek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,155
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri