S25 mi S25 Fe mi Almalıyım

siank12

80+
Reaksiyon skoru
1
s25 ile fe arasında kaldım oyun oynamıyorum günlük sosyal medyada dolanıyorum dışarıda şarjı bitip beni zor durumda bırakmasın aşırı da ısınmasın istiyorum bu fiyatlarda daha iyisi varsa onu da önerebilirsiniz.

S25'in içindeki çip daha verimli, daha güçlü ve az ısınıyor. Pil performansı olarak çok farkları yok

Düz S25.

s25 ile fe arasında kaldım oyun oynamıyorum günlük sosyal medyada dolanıyorum dışarıda şarjı bitip beni zor durumda bırakmasın aşırı da ısınmasın istiyorum bu fiyatlarda daha iyisi varsa onu da önerebilirsiniz.
Ekranı özellikle büyük olsun demiyorsan S25 her türlü daha iyi, parmak izi okuyucusuna kadar daha iyi S25 😀

ekran boyutundan yana sıkıntın yoksa s25

annemin telefonu kırıldıgı için gittim s25 fe almıştım indirimden 35 e normal yaşlı bir insan 1.5 gün götürüyor normal bir insanı 1 gün götürür gibime geliyor eger acelen yoksa indirime girdigi gibi çekersin s25 fe yi

mi 17 al 2 gün şarja takmazsın 43 falan yd imei attırıyorsun

s25 al hocam bende s25 fe alacağım elimde honor 400 satıp samsungun arayüzü daha çok hoşuma gidiyor diğer telefonlardan

küçük seviyorsan s25

Ekranı özellikle büyük olsun demiyorsan S25 her türlü daha iyi, parmak izi okuyucusuna kadar daha iyi S25 😀
s25 parmak izi hakikaten çok iyi lateks eldiven giymişken bile okuyor.
ellerim ıslakken de okuyor ve çok hızlı. bhndan sonra ultrasonik sensörü olmayan telefon almam

s25 parmak izi hakikaten çok iyi lateks eldiven giymişken bile okuyor.
ellerim ıslakken de okuyor ve çok hızlı. bhndan sonra ultrasonik sensörü olmayan telefon almam
hocam şarjı ne kadar sürede doluyo 25 w destekliyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,750
Üyeler
204,516
Son üye
Cmpxy
Geri