Ekranı özellikle büyük olsun demiyorsan S25 her türlü daha iyi, parmak izi okuyucusuna kadar daha iyi S25s25 ile fe arasında kaldım oyun oynamıyorum günlük sosyal medyada dolanıyorum dışarıda şarjı bitip beni zor durumda bırakmasın aşırı da ısınmasın istiyorum bu fiyatlarda daha iyisi varsa onu da önerebilirsiniz.
ekran boyutundan yana sıkıntın yoksa s25s25 ile fe arasında kaldım oyun oynamıyorum günlük sosyal medyada dolanıyorum dışarıda şarjı bitip beni zor durumda bırakmasın aşırı da ısınmasın istiyorum bu fiyatlarda daha iyisi varsa onu da önerebilirsiniz.
annemin telefonu kırıldıgı için gittim s25 fe almıştım indirimden 35 e normal yaşlı bir insan 1.5 gün götürüyor normal bir insanı 1 gün götürür gibime geliyor eger acelen yoksa indirime girdigi gibi çekersin s25 fe yis25 ile fe arasında kaldım oyun oynamıyorum günlük sosyal medyada dolanıyorum dışarıda şarjı bitip beni zor durumda bırakmasın aşırı da ısınmasın istiyorum bu fiyatlarda daha iyisi varsa onu da önerebilirsiniz.
s25 al hocam bende s25 fe alacağım elimde honor 400 satıp samsungun arayüzü daha çok hoşuma gidiyor diğer telefonlardans25 ile fe arasında kaldım oyun oynamıyorum günlük sosyal medyada dolanıyorum dışarıda şarjı bitip beni zor durumda bırakmasın aşırı da ısınmasın istiyorum bu fiyatlarda daha iyisi varsa onu da önerebilirsiniz.
s25 parmak izi hakikaten çok iyi lateks eldiven giymişken bile okuyor.Ekranı özellikle büyük olsun demiyorsan S25 her türlü daha iyi, parmak izi okuyucusuna kadar daha iyi S25![]()
hocam şarjı ne kadar sürede doluyo 25 w destekliyormuşs25 parmak izi hakikaten çok iyi lateks eldiven giymişken bile okuyor.
ellerim ıslakken de okuyor ve çok hızlı. bhndan sonra ultrasonik sensörü olmayan telefon almam