Mathewmurdock
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
Benim kasa düşmüş
Kalite ve görünüşü muazzam. Lian Li 217 INF'ye bile muazzam hava akışı var çok kaliteli falan diyip duruyorlardı gaming gecesinde 3.499 TL olduğu zamanlarda.Amiral gemisi olarak ne sunuyor kasanın ayırt edici özelliği nedir?
Direk yorum yapabilir misiniz merak ettim şahsen.
Raporladım gitti milletin gülme tepkisi atmasıyla uğraşamam.
bkz. DirekRaporladım gitti milletin gülme tepkisi atmasıyla uğraşamam.
Görünüşü farklı güzel ama Ocypus Iota C70 1000W PSU ile 8K. Akvaryum kasaların mekanik olarak iyi olmaları mümkün değil, bunda ayırt edici lcd ekranı da yok, fanları belki iyidir, sessiz güzel fanları varsa olabilir yoksa bana çok mantıklı gelmedi.Kalite ve görünüşü muazzam. Lian Li 217 INF'ye bile muazzam hava akışı var çok kaliteli falan diyip duruyorlardı gaming gecesinde 3.499 TL olduğu zamanlarda.
Görünüşü farklı güzel ama Ocypus Iota C70 1000W PSU ile 8K. Akvaryum kasaların mekanik olarak iyi olmaları mümkün değil, bunda ayırt edici lcd ekranı da yok, fanları belki iyidir, sessiz güzel fanları varsa olabilir yoksa bana çok mantıklı gelmedi.
Bunlar ne olacak peki? Böyle olan 10 kişi çıktı bile beğeni atmış bak.Lian Li amiral gemisi kasaları şakır şakır öneriliyor. Saçma bir yorum. 8.5 bin TL'ye fansız Lian Li O11 Vision Compact alıp üstüne sadece 3 tane toplamda 9 bin TL fan takıyorlar.
Her şey özellik değil. Devir mini kasa devri.
Ne demek istedin pek anlamadım ama lian li den ziyade bu kasa daha hoş konsept tasarım yapacaksam bunu tercih ederim de lian li de overprice zaten. Bu bütçede farklı şeyler beklerim.Bunlar ne olacak peki? Böyle olan 10 kişi çıktı bile beğeni atmış bak.
Kasa bana göre tamamen ihtiyacı karşılar ve zevkine hitap eder kullanıcının, söylediğim basit bu fiyata ayırt edici bir özelliği yok bomba fiyatada olsa zevkine hitap etmiyorsa yine boş evet minimal tasarım ve geniş alan konseptide güzelmiş ama sadece bunun fiyat yinede pahalı geldi lian li alan kişi zaten o paraları bilerek gözden çıkarıyor lian li fanlarından bahsetmeye bile gerek yok ben fiyat f/p taraftarıyım alana hayırlı olsun . montech kullanmadım ama ürünlerini beğeniyorum bu arada xr 850w modelini ihtiyacım olmamasına rağmen halen alıp kenara koysam mı diye düşünüyorum . Fiyat daha aşağı olursa belki düşünülebilir .Lian Li amiral gemisi kasaları şakır şakır öneriliyor. Saçma bir yorum. 8.5 bin TL'ye fansız Lian Li O11 Vision Compact alıp üstüne sadece 3 tane toplamda 9 bin TL fan takıyorlar.
Her şey özellik değil. Devir mini kasa devri.
Kasa harbiden çok güzel, çok sağlam bir model:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amiral gemisi kasalardan bir haber misiniz?
Kasanın fanları çok başarılı, sessiz ve güçlü. Hava sirkülasyonu ön paneli cam kullansanız bile iyi seviyede ki sıcak bir yerdeyseniz yazın dilediğinizde çok basit bir şekilde 140'lık fanları öne çekip kutudan çıkan mesh paneli takabilirsiniz. Piyasada alınabilecek en iyi kasalardan birisi bence.Hava akışından fanlarından memnunmusun hocam Atx bi anakart takacağım alırsam

O kasayı bende almak istiyorum ama atx bir psu ve 5070 ti a sahibim. Sığar mı hocam benim parçalar. Birde micro atx anakart varjonsbo z20 var sizdeki ch160 dan da küçük galiba![]()