Nerden buldun kaynak verir misinPCHOCA10 AKTİF
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MODA10 AKTİF
ne kodları girdinZorlaya zorlaya 135 liraya bunu aldım, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kalan yarışmacılara da başarılar dilerim.
Alıntıyı görüntüle
İndirim kaplanının telegram grubunun sohbet kısmında yazdılar, teyit ettikten sonra yazdım burayaNerden buldun kaynak verir misin
Ben kodları girip fake ödeme yapıp sürekli yeni kod gelince girip fake ödeme yaparaktan bu kadar düşürdüm, yoksa kodlar çoktan havaya uçmuştu.ne kodları girdin
Telegram grubunu buraya paylaşır mısın?İndirim kaplanının telegram grubunun sohbet kısmında yazdılar, teyit ettikten sonra yazdım buraya
Ben kodları girip fake ödeme yapıp sürekli yeni kod gelince girip fake ödeme yaparaktan bu kadar düşürdüm, yoksa kodlar çoktan havaya uçmuştu.
800e düşürdüm ben diğerleri uçtuİndirim kaplanının telegram grubunun sohbet kısmında yazdılar, teyit ettikten sonra yazdım buraya
Ben kodları girip fake ödeme yapıp sürekli yeni kod gelince girip fake ödeme yaparaktan bu kadar düşürdüm, yoksa kodlar çoktan havaya uçmuştu.
Yeni düşerse yazar mısın? Tg yok bizde :/İndirim kaplanının telegram grubunun sohbet kısmında yazdılar, teyit ettikten sonra yazdım buraya
6 tane varken almadım 2 taneyle hiç almam gibi boşver sjsjsjsjsjs.
Sıkıntı çıkabilir diye mi almadınız yoksa başka sebep mi6 tane varken almadım 2 taneyle hiç almam gibi boşver sjsjsjsjsjs.