Ajazz Aj179 Apex Mouse 2.4G Bağlantı Sorunu

Umutinho

80+
Reaksiyon skoru
1
ajazz 179 apex modeline sahibim ancak 2.4g de kullanırken sürekli kopma yaşanıyor kablolu sorun yok bluetoothla bağlıykende sorun yok ama 2.4g de dongle ekranı gidyor ve takılma yapıyor usbyi çıkar tak yapınca geri geliyor şu aralar çok sık olmaya başladı 8k hzden 1k hze çektim daha gidiyor ama yinede çok sık oyun oynarken sinir bozuyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Uygulaması üzerinden güncelleme kontrolü yapılabilir yada dongle farklı bir usb portuna takılarak denenebilir.

Uygulaması üzerinden güncelleme kontrolü yapılabilir yada dongle farklı bir usb portuna takılarak denenebilir.
bunların hepsini yaptım uygulaması güncel tüm usb portları denedim uygulamada resetleme var onuda denedim ama olmuyor ne yazıkki

Bilgisayarınızda başka herhangi bir dongle ile çalışan cihaz var mı mesela kulaklık gibi bazen bunların sinyalleri çakışabiliyor başka dongle'lı alet varsa onu çıkarıp sadece mouse'u dongle ile kullanmayı deneyin

Bende aj159 pro var kendi kablosunda belirli bir süre sonra takılma yapıyordu. Usb kabloyu değişince düzelmişti. 1k da mı takılıyor şuan?
1k da takılıyor sanırım kabloda sorun var kablo değişince takılma ciddi şekilde azaldı şuan kullandığım kabloda çok sağlıklı değil yeni kablo alıp denemem gerek sanırım sorun kablodaymış 3-4 k para verip kablo yüzünden saçma sapan şeyler yaşıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,705
Üyeler
204,506
Son üye
Lemelem
Geri