Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Mod’lar ne iş yapıyor merak konusu. Tamam kodu girip almışsınız. Gelir mi, gelmez mi, iptal olur mu, kargoya verildi, tesisten ayrıldı, zart-zurt… 24 saat bekleyip öğreneceği konu için adamlar 50 sayfa mesaj yazmış. Ne termosmuş.
bundan sonra konularda ne konuşulacağı önce sana sorulur ondan sonra konuşulur hocam özür dileriz.

Ne sorun var? Benim sipariş sözde bugün teslimdi ama daha gelmedi. Prime ücretini geri verirler mi bari 😅
senin yazman lazım ama belki ürün fiyatı fark edip işlem yaparlar mı acaba

Her gece şu foruma bakar yatardım. Bir gece bakmadık olana bak :) Kaciranlar uzulsun artik
Hocam, üzülecek bir şey yok. Her kupon her üründe hatta her kullanıcıda çalışmadı. Bir kullanıcıda termosta çalışan kodlar, bir başkasında çalışmadı. Çalışan kodu doğru ürün denk getirip faydalanmak kimileri için imkansızdı.

Hocam, üzülecek bir şey yok. Her kupon her üründe hatta her kullanıcıda çalışmadı. Bir kullanıcıda termosta çalışan kodlar, bir başkasında çalışmadı. Çalışan kodu doğru ürün denk getirip faydalanmak kimileri için imkansızdı.
Çoğu kod geneldi. Kodların çalışmamasının sebebi kotanın dolmuş olmasıydı. Yapı market, Gıda, Sağlık vb kategorilerde alışveriş yaptım.

Mod’lar ne iş yapıyor merak konusu. Tamam kodu girip almışsınız. Gelir mi, gelmez mi, iptal olur mu, kargoya verildi, tesisten ayrıldı, zart-zurt… 24 saat bekleyip öğreneceği konu için adamlar 50 sayfa mesaj yazmış. Ne termosmuş.
Fikrinize saygı duymakla beraber katılmadığımı belirtmeliyim. Buranın amacı birbirimize yardımcı ve destek olmak yaptığımız bir alışverişin veya ticaretin akıbetini konuşmak forum kurallarına aykırı bir şey değil kaldıki forumun temel amacıda bu zaten ayrıca herkes termos almadı ben ayakkabı aldım, mont pantolon vs. bir çok farklı şey alan var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arkadaşlar dün gece aldığım ayakkabı kargoya verildi bugün aldığım şarj aleti kargoya verildi ama termos halen beklemede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,767
Üyeler
204,520
Son üye
Muhammed 1234_%5-_____
Geri