Üstadım anlamadığım kısım sdr nedir şu an ben game vusual scenery mode display color space sRGB color temp normal modda kullanıyorum benim kullandığım ayarlar sizin detaylı anlatımınızda hangi katagoride ve üstadım LG Ultragear 27G440A monitörden geçtim parlaklık düşük geldi bana bir tık bunda
hocam monitör geldi iyi hoş lakin sorunum var valo girdim alt tab yaptım ekran arka arkaya sürekli kapanıp açılıyor cod warzone girerken de aynı şeyi yapıyor dp port değiştirdim düzeldi gibi sonra yine yaptı g sync kapattım şimdi öyle deniyorum neyden olabilir oc açık değil bu arada
hocam monitör geldi iyi hoş lakin sorunum var valo girdim alt tab yaptım ekran arka arkaya sürekli kapanıp açılıyor cod warzone girerken de aynı şeyi yapıyor dp port değiştirdim düzeldi gibi sonra yine yaptı g sync kapattım şimdi öyle deniyorum neyden olabilir oc açık değil bu arada
o durum bende de vardı amazondan aldım satıcı ve kargo amazon oyuna girerken ekran kapanıp kapanıp açılıyordu bende direkt iade ettim başka monitör aldım
genel incelemesi iyi diyorlar renk olsun falan malzeme kalitesi tırt geldi bana görüntü iyi diyorlardı kontrast değeri ama o gsync da kırpma durumu bende de vardı kronik midir bilmem arada oyuna girince direkt kırpıp duruyordu kapanırkende ekranda parazit gibi çizgiler çıkıyordu bende direkt iade ettim hocam
LG 27G640A-B Ultragear QHD (2560 x 1440) IPS Oyun Monitörü, 300Hz, 1ms, NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium, VESA DisplayHDR 400, HDMI 2.1, USB Type-C, Eğim/Yükseklik/Yuvarlanma/Destek : Amazon.com.tr: Bilgisayar
kötü değil kullanan arkadaşlar vardı iyi diyorlardı pc hocası falan da inceleme yapmıştı hatta oradan bakabilirsiniz ben de ilk başta onu alacaktım şu anki aldığım 12k idi almadım aptallık ettim 14k oldu şu anki aldığım 14k iken aldım 6 ay taksitle yapacak bir şey yok. 2side güzel 1 defa alıyorsunuz alacaksanız iyisinden almak daha mantıklı 2k 300hz typc ve 2 adet de usb girişi var ve yanılmıyorsam 5er watt toplam 10watt hoparlörü de mevcut
o durum bende de vardı amazondan aldım satıcı ve kargo amazon oyuna girerken ekran kapanıp kapanıp açılıyordu bende direkt iade ettim başka monitör aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
genel incelemesi iyi diyorlar renk olsun falan malzeme kalitesi tırt geldi bana görüntü iyi diyorlardı kontrast değeri ama o gsync da kırpma durumu bende de vardı kronik midir bilmem arada oyuna girince direkt kırpıp duruyordu kapanırkende ekranda parazit gibi çizgiler çıkıyordu bende direkt iade ettim hocam
LG 27G640A-B Ultragear QHD (2560 x 1440) IPS Oyun Monitörü, 300Hz, 1ms, NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium, VESA DisplayHDR 400, HDMI 2.1, USB Type-C, Eğim/Yükseklik/Yuvarlanma/Destek : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Anladım hocam teşekkürler. Tüm monitörler konusunda insanlar tarafında beğenildiği kadar eleştiri var kusursuz ürün bulamadım. En son dayanamayıp asus'u şipariş ettim umarım pişman etmez